ALL WHITE

Ihanaa sunnuntaita sinne ruudun toiselle puolelle! Pitkästä aikaan päätin postata asukuvia. Nämä kuvat otettiin Juulin kanssa Kuuban eteläisessä kaupungissa, Trinidadissa. Kokovalkoinen asu on aina varma valinta hyvään asukokonaisuuteen, jossa koen oloni mukavaksi. Kuvissa näkyvän topin ostin viime kesänä Barcelonasta, enkä ollut päässyt käyttämään sitä sen jälkeen. Housut lainasin Juulilta. Täytyy ehdottomasti hankkia omat samantyyliset rennot valkoiset housut ensi kesäksi! Kuvissa näkyvät paksupohjaiset sandaalit ovat yhdet lemppari kengistäni, mutta täällä Suomessa niitä ei pahemmin voi käyttää. Onneksi kohta on kevät ja pääsee käyttämään taas kivoja vaatteita. Nahkatakit ja kesämekot täältä tullaan!  

Top-Brandy & Melville

Pants-Bik Bok

Sunglasses-Ray Ban

Backpack-Bershka

Shoes- From a random shop in Barcelona

BLUE ON BLUE ON BLUE

Tämä maanantai on mennyt ohi todella nopeasti. Viikonloppuna oltiin ulkona tyttöjen kanssa ja eilinen meni kotona lepäillessä. Tänään oon onneksi palannut taas elävien kirjoihin joten pääsin opiskelemaan ja salille. Mulla on oikeastaan syysloma menossa, mutta kouluhommaa riittää kuitenkin koko viikolle. Yleensä oon ollut syyslomalla Turkissa, mutta tänä vuonna päätin jäädä Suomeen. Kaduttaako? Kyllä. Huomenna kuitenkin ohjelmassa Juulin kanssa kuvailua ja muuta mukavaa. Illalla 15 vaihto-opiskelijaa tulee Kuopiosta tänne Helsinkiin ja pääsen viemään ne syömään The Cockiin, jos saan sieltä vielä pöytää varattua näin isolle porukalle. 

AUTUMN STYLE

Ihanaa lauantaita kaikille! Vihdoin sain aikaiseksi tulla päivittämään nämä kuvat tänne. Oltiin muutama päivä sitten Juulin kanssa räpsimässä ilta-auringossa syksyisiä kuvia.

Punaisesta on selvästi tullut uusi lempivärini. Tuntuu, että jokaisen asukokonaisuuden kanssa haluaa käyttää räikeää oranssia, punasta tai keltaista. Silti olen pikkuhiljaa alkanut siirtyä koko mustiin asuihin niin kuin joka syksy. Tänä talvena yritän olla värikkäämpi! Suunnitelmissa on jo ainakin oranssi pilotti takki ja punainen pörröinen talvitakki. 

Kuvissa olevat asusteet (laukku, vyö ja aurinkolasit) ovat äitini vanhoja, jotka löysin vaatekaapin uumenista. Tuo LV laukku on oikeastaan olkalaukku, mutta se näytti aika hauskalta vyölaukkuna, joten kiinnitin sen vyötärölle. Kuviollinen laukku ja värikäs takki piristää kummasti perus mustaa asukokonaisuutta. Aurinkolasit ovat Chanelin. 

Jacket Bershka

Shirt Bik Bok

Trousers Cubus

Bag Louis Vuitton (Mom's old)

Sunglasses Vintage Chanel

Belt Mom's old

FLOW FESTIVAL OUTFIT

Heippa ihanat! Tänään kuvissa Flow festareiden asuni. Oikeastaan tämä oli vasta kolmannen päivän asu, mutta se oli ehdoton lemppari! Paras kommentti minkä tästä asuvalinnasta sain oli siskoltani, jonka mielestä näytän kuulemma autolta. Toppi on viime vuonna tilattu Ohpolly nimisestä nettikaupasta. Se on oikeasti bikinin yläosa, mutta toimii myös tarpeen tullen tuubitoppina. Housut löysin Monkista ja takin ostin Barcelonan Bershkasta. Punainen on ehdottomasti tämän syksyn kuumin väri. Varsinkin punainen nahkatakki tuntuu olevan "must" vaate tänä syksynä. 

Photos by Juuli Rönkä

Housut Monki

Toppi OhPolly

Takki Bershka

Sandaalit Juulin