IDEAL OF SWEDEN PHONE CASES

Kaupallinen yhteistyö: iDeal of Sweden

Ihanaa maanantaita kaikille! Sain vähän aikaa sitten mahdollisuuden tehdä yhteistyötä iDeal of Swedenin kanssa. Olin jo aikaisemmin katsellut IDOS puhelinkuorten valikoimaa, joten olin innoissani kun sain valita heiltä pari kivaa tuotetta. Puhelinkuorista on tullut yhtä tärkeä asuste minulle kuin koruista. Lisäksi olen toivoton puhelimen pudottelija, joten ilman kuoria olisin varmaan käynyt läpi jo monta puhelinta.

On kiva vaihdella puhelinkuoria asujen ja mielialan mukaan. Suurimmalla osasta meistä on puhelin jatkuvasti kädessä, joten miksei panostaisi myös sen ulkoasuun. IDOS kuoret ovat toistaiseksi parhaimmat puhelinkuoret mitkä minulla on ollut. Ne ovat laadukkaat ja valikoimasta löytyy monta lempparia. 

Valitsin mustat  ja valkoiset marmori-kulta kuoret. Ajattelin niiden sopivan parhaiden tämän hetkisten asujeni kanssa. Kesällä tulee kuitenkin pukeuduttua värikkäämmin, joten ajattelin myöhemmin hankkia kesäisempiä kuoria, jossa olisi enemmän väriä. 

Valitsemieni kuorten nimet ovat Black Marble ja Carrara Gold. 

PS. Koodilla SELEN saatte -20% IDOS tuotteista. Pääsette iDeal of Swedenin nettisivuille tästä linkistä, click!