ALL WHITE

Ihanaa sunnuntaita sinne ruudun toiselle puolelle! Pitkästä aikaan päätin postata asukuvia. Nämä kuvat otettiin Juulin kanssa Kuuban eteläisessä kaupungissa, Trinidadissa. Kokovalkoinen asu on aina varma valinta hyvään asukokonaisuuteen, jossa koen oloni mukavaksi. Kuvissa näkyvän topin ostin viime kesänä Barcelonasta, enkä ollut päässyt käyttämään sitä sen jälkeen. Housut lainasin Juulilta. Täytyy ehdottomasti hankkia omat samantyyliset rennot valkoiset housut ensi kesäksi! Kuvissa näkyvät paksupohjaiset sandaalit ovat yhdet lemppari kengistäni, mutta täällä Suomessa niitä ei pahemmin voi käyttää. Onneksi kohta on kevät ja pääsee käyttämään taas kivoja vaatteita. Nahkatakit ja kesämekot täältä tullaan!  

Top-Brandy & Melville

Pants-Bik Bok

Sunglasses-Ray Ban

Backpack-Bershka

Shoes- From a random shop in Barcelona