DESENION SISUSTUSTAULUT

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Kuten olette ehkä huomanneet, blogin puolella ei kauheasti sisustuskuvia löydy. Tämä johtuu siitä, että olen viimeisen vuoden aikana muuttanut pari kertaa ja ravaan jatkuvasti Kuopio-Helsinki väliä. Asun siis kahdella eri paikkakunnalla, joka vaikeuttaa kodin sisustamista, sillä en ehdi olla tarpeeksi kauan yhdessä paikkaa asettuakseni aloilleni. Kuopiossa minulla on "opiskelija-asuntoni", jonne olen vienyt kaikki omat huonekaluni. Olen asunut täällä viime syyskuusta lähtien ja minulla on enää kuukausi aikaa asua täällä, ennen kuin muutan taas Helsinkiin kokoaikaisesti. Olen koko ajan tiennyt, etten ehdi täällä Kuopiossa kauaa asumaan, joten en jaksanut panostaa uusiin huonekaluihin tai muihin sisustuselementteihin, kuten tauluihin tai julisteisiin.

Sain kuitenkin upean yhteistyömahdollisuuden Desenion kanssa ja sain valita itselleni muutaman kivan tuotteen heidän nettikaupastaan. Desenio oli minulle aivan uusi juttu, joten olin sisustustaulu taivaassa, kun avasin heidän nettisivunsa ensimmäistä kertaa. Sieltä löytyy vaikka mitä kivaa seinille tai pöydille nojaamaan. Valinnanvaikeushan siinä iski, kun valinnanvaraa oli niin paljon, kun oli niin monta eri asiaa mitä halusin tilata. Vaikeinta kuitenkin oli päättää mitkä taulut sopisivat yhteen sisustukseni kanssa. Päänvaivaa sain varsinkin siitä, että tiesin muuttavani pian enkä vieläkään tiedä millaiseen asuntoon muutan seuraavaksi, joten julisteiden ja kehysten valitseminen oli hankalaa. Onneksi Desenion sivuilta löytyy upeita inspo-kuvia, josta saa hyviä vinkkejä eri taulujen ja teemojen yhdistelyyn. 

Päädyin kultaisiin kehyksiin, sillä minulla on paljon kultaisia yksityiskohtia kodissani, joten ajattelin jatkaa samaa teemaa. Päätin, että haluan ehdottomasti kaksi isoa tauluja koristamaan sohvan tai laatikoston yläpuolta, joten päädyin 50 x 70 cm kokoisiin kehyksiin ja julisteisiin. Minulla oli monta eri julistevaihtoehtoa, mutta Sea foam juliste houkutteli loppujen lopuksi eniten. Koska aallot ja turkoosi väri olivat voimakas elementti, ajattelin yksinkertaisen teksti -julisteen sopivan sen vierelle. Niinpä päädyin Buddha julisteeseen, jossa oli söpö, yksinkertainen teksti. Jos, totta puhutaan olisin halunnut tilata kerralla enemmänkin Desenion julisteita ja yhdistellä niitä eri tavalla, mutta ajattelin aloittaa näistä kahdesta ja pikkuhiljaa kerätä uusia julisteita, kun vanhoihin kyllästyy. Julisteet on tosiaan helppo vaihtaa uusiin ja kehyksiäkin voi tilata eri värisinä, jos kaipaa välillä vaihtelua sisustukseen. Ajattelin itse tilata myös mustia kehyksiä ja tehdä sisustustaulukollaasin uuteen kotiini, sitten kun sen aika koittaa. Haluaisin myös tilata vielä pienempiä kehyksiä ja niihin sopivat julisteet esim. keittiön tasolle ja työpöydälle. 

Olisiko teille käyttöä tällaisille tauluille kotona tai toimiston pöydälle? Jos teillä on suunnitelmana hankkia seinille sisustustauluja niin tässä koodi - SELEN, jolla saatte 25% alennusta Desenion julisteista 29.4 asti (ei koske handpicked-collaboration julisteita tai kehyksiä). Seuratkaa myös käyttäjää @desenio Instagrammissa, jos kaipaatte lisää sisustusinspiraatiota!