SWISS CLINIC SKIN RENEWAL

Viime viikolla kokeilussa on ollut Swiss Clinic Renewal-tuotteet. Olin jo aikaisemmin kuullut tuotteesta sosiaalisessa mediassa, mutta muuten tuote oli täysin uutta minulle. Voin jo alkuun kertoa, että itse toteutettu mikroneulaushoito oli jännittävä kokemus. 

Swiss Clinikin ihohoitopakkaukseen sisältyy Skin Roller (oikealla) sekä Rejuvenanting Serum. Nämä kaksi tuotetta edistävät kollageenintuotantoa. Paketti, jonka sain sisälsi myös pari Sanitizing Spray pulloa, jolla pidetään Skin Roller puhtaana. 

Tämän ihonhoito paketti on suunniteltu hoitamaan juonteita, ryppyjä, arpia, kiinteyttämään ja tasoittamaan ihoa sekä pienentämään laajentuneita ihohuokosia. 

Itselläni ei ole koskaan ollut vakavia iho-ongelmia, joten esim. arpien hoito ei ole tarpeellista omalla kohdallani. Haluaisin kuitenkin kiinteyttää ihoani, pienentää ihohuokosiani sekä poistaa mustapäitä. 

Ihonhoito paketti toimii näin:

Aloitetaan ihonhoito puhdistamalla käsiteltävä ihoalue. 

Käsitellään kasvot mikroneulauslaitteella eli ihorullalla. Ihorullaa tulisi liikuttaa edestakaisin liikkein eri suuntiin muutaman minuutin ajan. Mikroneula stimuloi ihon kollageenituotantoa, parantaa verenkiertoa ja edistää uuden ihon muodostumista. 

Ensin jännitti miltä neulat tuntuisivat iholla, mutta kokemus oli todella miellyttävä! Iholla tuntuu vain pieni kihelmöinti. Olin ensimmäisellä rullaus kerralla varovainen, joten rullasin ihoni hellävaraisesti. Nyt uskallan jo painaa ihorullaa vahvemmin ihoa vasten. Täytyy olla varovainen ettei paina ihorullaa liian kovaa kasvoihin. Hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa hetken, joten ihonhoito kannattaa suorittaa illalla ennen nukkumaan menoa. 

Heti ihorullauksen jälkeen kasvoille levitetään ihoa hoitava ja rauhoittava Rejuvenating seerumi. Se lisää ihon kimmoisuutta ja kuulautta sekä kiihdyttää ihon luonnollista paranemisprosessia. 

Lopuksi puhdistetaan Skin Roller Sanitizing Spray desifiointiaineella tai muulla antiseptisellä suihkeella.  

Skin renewal hoitoa suositellaan tekemään 5-7 päivän ajan, jonka jälkeen ihon annetaan levätä yhtä pitkään. Sitten aloitetaan hoito uudelleen. 

Minulla on nyt ensimmäinen hoitoviikko nyt takana ja huomaan jo nyt ihoni olevan kimmoisampi sekä hieman tasaisempi. Innolla odotan miltä iho näyttää seuraavan hoitoviikon jälkeen!

Hanki Swiss Clinic Skin Reneval setti tästä, click!