SIMPLICITY

Jee perjantai on vihdoinkin täällä! Tänään suunnataan tyttöjen kanssa kohti Turkua. Toivottavasti on hyvät säät. Voitte seurata mun viikonlopun viettoa ja festari meininkiä Insta storysta tililtä selenaamanda tai Snäpistä  nimellä selenamanda

Kuvissa näkyvät farkut ovat muutama vuosi sitten ostettu Wienistä. Yksinkertaisissa asuissa tuntee olonsa helposti itsevarmaksi varsinkin, jos vaatteet istuvat hyvin päällä. En yleensä käytä kuvissa näkyviä farkkuja usein, sillä ne saavat minut tuntemaan itseni isoksi. Korkkarit jalkaan ja housut näyttävät kuin olisivat eri jaloissa.

Musta pitsireunuksinen toppi on yksi turva vaatteistani. Käytän sitä aina, jos en keksi muuta päälle pantavaa. Plus se sopii kaiken kanssa! En ole vielä keksinyt asua, jonka kanssa se ei sopisi. Todellinen sijoitus ostos Zarasta.

Ah, nuo lasit. Olen nähnyt samanlaisia somessa monella bloggaajalla. Vaikka omien kasvojenmuotoon sopii parhaiten isot lasit, tykkään noista kuitenkin hurjasti. Niissä on pientä vintage henkeä sekä tyylikkyyttä. Arvatkaa vaan onko nuo lasit mukana laukussa ja valmiina lähtemään Ruissiin? 

Photos by Juuli Rönkä

Top Zara

Jeans American Apparel

Shoes Simmi

Backpack borrowed from Juuli

Sunglasses Aldo