LIFE IS A BEACH

Tällaisina sateisina maanantai aamuina toivoisi, että voisi teleportata itsensä jonnekin lämpimään makoilemaan rannalle. Onneksi meilläkin Helsingissä on ollut ihania kesäisiä säitä viikonloppuna. Toivottavasti saadaan enemmän sellaisia. Viikonloppu meni nopeasti. Käväistiin tyttöjen kanssa Kotkassa saaressa mökkeilemässä. Oli niin rentouttavaa vaan grillata, saunoa ja käydä paljussa parhaassa seurassa. Kävin myös ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen uimassa Suomen meressä! 

Tänään viimeistelen kesäkuussa kuvatun Turkki matkavlogin ja yritän kohta pakottaa itseni lenkille. Kesällä tulee tungettua kaikkea epäterveellistä omaan kroppaan ja se alkaa jo pikkuhiljaa ahdistamaan. Olen ollut tämän viikon kipeänä Ruissin jäljiltä, mutta pikkuhiljaa alkaa olo paranemaan. Onneksi on uusi viikko ja mahdollisuus uusiin alkuihin! Tämän viikon tavoite on pitää parempaa huolta omasta kropasta sekä tietysti samalla mielestä. Ihanaa viikkoa kaikille, pus!