SUNFLOWERS IN THE CITY

Heippa ihanat! Heinäkuun viimeisiä päiviä viedään. Miten kesä voi olla näin pitkällä jo! Voisiko se jatkua koko vuoden? Onneksi on vielä elokuu aikaa lomailla ja nauttia (ainakin toivottavasti) kesästä. Alan olla jo innoissani syksyllä alkavasta koulusta. En voi uskoa, että pääsen oikeasti tekemään maisteritutkintoni. Yksi etappi elämässä on melkein jo saavutettu. 

Huomenna ohjelmassa lähtö Barcelonaan! Ostin nimittäin hetken mielijohteesta liput näkemään siskoani, joka on ollut heinäkuun Barcassa. Ihanaa päästä rannalle, syömään hyviä ruokia ja shoppailemaan uusia vaatteita. Toivottavasti löydän jotain kivaa päälle pantavaa Flowhun. 

Tämän kesän lemppariasu on varmasti ollut tämä auringonkukka haalari. Ostin sen Malagan Zarasta noin vuosi sitten, mutta sen käyttö jäi viime kesänä vähäiseksi. Sovituskopissa ihastuin kuosiin aivan täysin, mutta kotona en tuntenutkaan ollenkaan itseäni itsevarmaksi siinä.

 Tänä kesänä siitä on tullut suosikki vaatekappaleeni ja samoin kavereideni. Se on niin mukava ja istuu todella hyvin. Kyseinen haalari kiersi Ruissiviikonloppuna parillakin kaverilla vuoron perään festareilla. Onneksi on ystäviä keneltä lainata vaatteita tai omassa tapauksessa onneksi on ystäviä jotka lainaavat vaatteitasi. Harmi vaan, että huomasin olkainten repeytyneen viikonlopun jälkeen. Sain ne kuitenkin jotenkin omilla ompelutaidoilla korjattua, vaikka niistä vielä vähän lankoja repsottaakin.

Photos by Juuli Rönkä

Jumpsuit Zara

Shoes Zara

Bag Furla

Earrings H&M