HAPPY HIPPIE

Ihanaa lauantaita kaikille! Tänään ohjelmassa pakkaamista ja sitten lähtö lentokentälle, josta matka jatkuu Barcelonaan. Olen niin innoissani, ihanaa päästä sinne taas! 

Kuvissa päällä uudet Zaran farkut. Rakastuin noihin hapsulahkeisiin ensisilmäyksellä. Pidän siitä, miten lahkeet levenevät hapsuihin ja nämä ovat vielä korkeavyötäröiset. En pysty käyttämään oikeen muita farkkuja, kun korkeavyötäröisiä. Tulee niin epäimarteleva olo, jos ne puristavat lantion kohdalta. Kuten olette varmaan huomanneet, nuo mustat slip-on korkkarit, jotka ostin Zarasta alku kesästä ovat olleet tämän kesän vakkarikengät. Melkein kaduttaa etten ostanut laadukkaampia saman tyylisiä. Musta tuntuu nimittäin, että olen kuluttanut nuo aivan puhki tämän kesän aikana. Kuten näkyy, rengas korvakoruihin en ole vieläkään kyllästynyt ja punainen kynsilakka on tehnyt parin vuoden jälkeen taas paluun. Essien nuden sävyinen kynsilakkani loppui alkukesästä ja jotenkin olen päätynyt lakkaamaan kynteni nykyään aina punaisiksi. 

Voitte seurata mun seikkailuja Barcassa seuraavan viikon ajan Instasta nimellä selenaamanda tai snäpissä nimellä selenamanda! Palaillaan, pus!

Shirt 

Jeans Zara

Shoes Zara

Sunglasses Ray Ban

Earrings Cos