RUISROCK DAY 1

Viikon pituiselta tuntuva viikonloppu on takana ja jäljellä on vain jalat täynnä hyttysen puremia, käheä ääni sekä silmäpussit. Kyllä uni maistui näiden kolmen päivän jälkeen. Meidän ei ensin pitänyt mennä festareille vielä perjantaina, kun saavuttiin Turkuun, mutta jotenkin päädyttiin sinne silti. Ensimmäisen päivän lemppari oli tietenkin Kygo. Tultiin sen verran myöhään ettei kauhean montaa esiintyjää ehditty nähdä. Lähettiin nimittäin perjantaina ajelemaan Turkuun ja meillä oli Airbnb kämppä vuokrattuna viikonlopuksi keskustassa. Sieltä kesti hetki päästä festarialueelle. Onnistuin jo ensimmäisenä päivänä hukkamaan aurinkolasini (ylimmässä kuvassa), rikkomaan jalkani (linkutin koko viikonlopun) ja rikkomaan Furlan laukun ketjun. 

Tänä vuonna oli niin paljon hyviä artisteja, ettei ehtinyt läheskään jokaiselle keikalle mille olisi halunnut. Onneksi kolmeen päivään mahtui enemmän kuin tarpeeksi keikoilla pyörimistä. Ainiin ja törmäsin jopa muutamaan blogilukijaan, oli ihana nähdä teitä! ♥