GOLDIE

Ihanaa lauantaita murut! Viime aikoina elämääni on kuulunut itsensä etsimistä, rauhoittumista ja harjoittelua luottamaan tulevaisuuteen. Kesän suunnitelmat eivät menneet niin kuin olin alun perin ajatellut, mutta tässä sitä jotenkin mennään eteenpäin kuitenkin. Tänään päätin ex tempore lähteä keikalle Kaisaniemen puistoon. Toivottavasti saan vielä lippuja porteilta. Siellä esiintyy kaksi artistia, joista tykkään erittäin paljon nimittäin The Weeknd ja Bryson Triller. Mun täytyisi oikeasti olla jo meikkaamaassa, mutta päätin tullaa postaamaan tämä nopeasti ensin. Kuvat räpsittiin eilen Juulin kanssa Talvipuutarhassa.

Ah, kultaiset yksityiskohdat. Mitä minä tekisinkään ilman teitä. Mainitsemattakaan ikuisen ihania offshoulder paitoja. Kuvissa näkyvän paidan ostin Istanbulista keväällä Forever new nimisestä kaupasta. Kyseinen merkki taitaa alun perin olla australialainen merkki. Ollaan siskon kanssa rakastuttu niiden vaatteisiin jo vuosia sitten. 

Housut tilasin alkukesästä Missguidedilta. Olin jo pitkään halunnut kropattuja mustia joka päiväiseen käyttöön sopivia housuja. Näitä käytän arkisin sekä viikonloppuiltoina. 

Slip on korkkarit ostin Zarasta. Ne ovat jo nyt kuluneet ja nahka on alkanut irrota kenkien etuosasta. Laatua ei siis voi kehua. Muuten kengät ovat täydellisen malliset ja sopivat lähes joka asun kanssa. Täytyy hankkia jostain vähän laadukkaammat versiot noista. Vagabondilla taisi olla samantyyliset mokkaisena.

Photos by Juuli Rönkä

Shirt Forever New

Pants Missguided

Earrings H&M

Heels Zara