MAYBEAUTY KASVONAAMIO KOKEILUJA

Kesäisin oma ihonhoito rutiinini muuttuu. Ihoni on erilainen talvisin sekä kesäisin. Tästä syystä täytyy tehdä muutamia muutoksia oman ihon huolenpitoon. Kun saan rusketuksen, jää kasvojen kuoriminen vähemmälle, sillä en halua luopua päivityksestäni. Aina, kun saan edes vähän päivitystä kasvoilleni, ihoni näyttää terveemmältä ja puhtaammalta kuten juuri nyt. Kuollutta ihoa ja pieniä epäpuhtauksia löytyy kuitenkin aina. Itse panostan siihen että pääsen eroon jokaisesta mustapäästä kasvoillani. 

Olin jo aikaisemmin kokeillut MayBeautyn kasvonaamiota, joten tiesin kuinka hyvin se poistaa mustapäitä, kuollutta ihoa ja muita ihon epäpuhtauksia. Naamio jättää ihoni joka kerta yhtä pehmeäksi. Lopuksi tarvitsee vain lisätä kosteusvoide ja voila, iho voi jo paremmin. Käytän itse kyseistä kasvonaamiota kerran viikossa. Naamio toimii parhaiten, kun sen laittaa saunan tai lämpimällä vedellä ihon puhdistamisen jälkeen puhtaalle ja kuivalle iholle. Tällöin ihohuokoset ovat auki ja niistä irtoaa eniten epäpuhtauksia. Naamio jätetään 30-45 minuutiksi kasvoille, riippuen kuinka paksun kerroksen laitat. Itse laitan yleensä aika runsaan kerroksen, joten annan sen vaikuttaa koko 45 minuuttia. Kun aika on kulunut, naamion pitäisi olla kovettunut kasvoille niin, että se on helppo poistaa kasvoilta vetämällä. Lopuksi voin vielä nähdä kaikki epäpuhtaudet mitä naamio on poistanut iholtani! 

Itselläni naamio ei lähde irti kokonaan repimällä, sillä pieniä osia jää kiinni poskien ihokarvoihin sekä muihin hankaliin kohtiin. Joskus laitan liian paksun kerroksen tiettyyn kohtaan ja se ei välttämättä ehdi kovettua vaikutusajan aikana. Ne osat naamiosta jotka evät lähde repimällä pesen pois lämpimällä vedellä. Vaikka saisitkin koko naamion kerralla repimällä on silti hyvä puhdistaa iho lopuksi vielä vedellä. 

Tässä vielä pieni video siitä, miten itse käytän naamiota! 

Jos teitä kiinnostaa kokeilla MayBeautyn kasvonaamiota, niin tässä -30 % alennuskoodi " SELENAHMASK " . Klikkaamalla tästä linkistä pääsette suoraan nettikauppaan click!