FOUR TRENDS I LOVE RIGHT NOW

Ah olen löytänyt muutamat uudet rakkaudet täksi kevääksi. Nämä neljä vaate/asustetta ovat tällä hetkellä kuuminta hottia ja niitä näkee lähes jokaisen muotigurun Insta feedilla. Mistä edes aloittaisin?

Ensimmäisenä mainitsen keltaiset pilottilasit. Näitä on jo näkynyt muutama kuukausi yhdellä, jos toisellakin. Kuvissa näkyvät aurinkolasit, ovat lainassa Juulilta. Täytyy myöntää, että itsekin ihastuin näihin sen verran, että hankin varmasti omatkin. Yleensä en kauheasti välitä pilottimallisista aurinkolaseista, mutta nämä keltaisen sävyiset ovat aika hauskat. Ne piristävät minkä tahansa perus asukokonaisuuden, varsinkin jos väreistä on puutetta. Itselleni sopii parhaiten isot aurinkolasimallit, joten nämä sopivat loistavasti isoon päähäni. 

Toisena tänä kevään ja varmasti myös kesän trendinä on röyhelö lahkeiset housut. Niitä löytyy monenlaisia ja eri väri vaihtoehtoja, mutta itse päätin hankkia perus mustat. Caprien pituiset röyhelölahkeiset housut, jotka istuisivat päällä rennosti olisivat täydellinen lisä kesän vaatetukseen. Tämän tyylisiä housuja löytyy varmaan lähes joka vaatekaupasta, mutta itse ostin omani Zarasta. Siellä oli monia eri värejä sekä malleja saman tyylisiä housuja. Nämä (kuvissa näkyvät) ovat korkeavyötäröiset mikä on oikeastaan ainoa malli housuissa mitä itse tykkään käyttää. 

Kultaiset rengas korvakorut. Isot, pienet, keskikokoiset, ohuet tai paksut. Ihan sama antakaa ne kaikki mulle! Tämä ihana korvakoru malli sopii kaikille kenellä olen ne nähnyt (varsinkin polkkatukkaisilla) ja itsekin olen aivan hulluna niihin. Muutaman kerran olen miettinyt näytänkö liian merirosvolta nämä korvissa, mutta varsinkin suorilla hiuksilla tai hiukset kiinni ne sopivat tosi hyvin. Tänään näin Cafe Carusellissa jollain työntekijällä upeat paksut kultaiset rengaskorvakorut. Harmi vaan, että ne olivat kuulemma hänen äitinsä vanhat korvakorut, joten aivan samoja en varmaankaan löydä. Sellaiset täytyy kyllä kuitenkin jostain metsästää. Jos et ole vielä omista tällaisia korvakoruja niin suosittelen lämpimästi hankkimaan sellaiset, en usko että petyt.

Viimeiseksi täytyy vielä mainita paksupohjaiset kengät. Ne ovat olleet tavalla tai toisella "in" jo pitkään kesäisin joko esim. sandaalien muodossa tai loafer mallisissa kengissä. Tänäkin kesänä paksupohjaiset lenkkarit, loaferit, sandaalit ja herrainkengät ovat varma valinta. Päätin itse siis hankkia Adidaksen uudesta mallistosta, Superstar Bold Platform kengät. Varsinkin, jos sattuu olemaan vähän lyhyempi niin parista ekstra sentistä ei ainakaan haittaa ole. Tilasin omani Calirootsin sivuilta. 

Photos by Juuli Rönkä

Jacket Zara

T-shirt Zara

Pants Zara

Shoes Adidas - Caliroots

Bag Furla

Earrings Gina Tricot

Sunglasses borrowed from Juuli