SUN IS OUT | SNEAK PEEK

Huomenta ihanat! Tässä vähän ensimakua eilisestä asusta. Laitan koko postauksen blogiin tänään myöhemmin.  Ai että on ollut ihanaa, kun aurinko on paistanut ja on ollut niin lämmintä. Voitteko uskoa, että kun otettiin näitä kuvia mulla ei tullut yhtään kylmä ilman takkia? Kesä todellakin tekee tuloaan. Väkisinkin suu vääntyy hymyyn ja kaikki tuntuu kevyemmältä. Ei auta kun nauttia näistä säistä ja toivota, että niitä tulee entistä enemmän. Nyt suuntaan salille, laters!

/Morning loves! Here is a little taste of my yesterdays outfit. I will post the whole look later. It's been so wonderful to have these nice weathers in Finland. I hope it lasts. Summer really is around the corner. I wasn't cold at all without a jacket yesterday while shooting these pictures. This weather and summer just makes my mouth turn into a huge smile. Why does life feels so much better when it's sunny and warm? Now I have to go to the gym to get my work out done. Laters!