THE PERFECT SUEDE BIKER JACKET

Ihanaa lauantaita kaikille sinne ruudun toiselle puolelle! Tänä viikonloppuna mulla ei muuta ohjelmaa ole suunniteltuna kuin ikkunan pesua. Ah ihanaa, kun voi vain makoilla sängyssä pitkään (tälläkin hetkellä) ja käydä rauhassa lenkillä tuolla upeassa säässä eikä ole kiire mihinkään. 

Eilen käytiin tytyjen kanssa korkkaamassa terdekausi Hernesaaren Löylyssä. Vaikka mulla olikin turkki päällä, oli ulkona vielä aika tuulista illalla eikä me yhtä lasia kauempaa jaksettu siinä viimassa istua. 

On jotenkin niin virkistävää, kun ulkona ei tule kylmä. Jaksaa kävellä enemmän paikkoihin sekä kuvata/olla kuvattavana. Kohta tulee jo niin lämmin, että pystyy istumaan puistoissa ja ehkä jopa käydä rannallakin. 

 

Kesässä odottelen jo ensimmäistä matkaa, joka tapahtuu alkukesästä. Ollaan nimittäin menossa purjehtimaan Turkkiin. Se on varmaan yksi parhaista tavoista rentoutua pitkän talven jälkeen. Vielä muutama matka pitäisi varata kesäksi ja parit festaritkin kesäsuunnitelmiin pitäisi mahtua. 

Postauksen kuvat ovat tosiaan toissapäivän asustani. Off-shoulder villitys sen kun pahenee. Voitteko uskoa, että ei tullut yhtään kylmä auringossa ilman takkia!? Pääsin jopa kaivamaan kaapin pohjalta vanhan mokka biker-takkini esiin pitkästä aikaa. Kengät tilasin netistä. Ne muistuttavat Guccin slip on kenkiä, mutta maksavat 100 x vähemmän. Pieni vinkki kaikille ketkä noita himoitsevat. Skrollaa vain alas niin näet mistä tilasin ne! Nyt menen tekemään aamupalaa ja sitten lähden lenkille Kaivariin. Tänään ohjelmassa rentoutumista ja muuta mukavaa. Voitte aina seurailla mun päivää snäpissä: selenamanda! Pusit ja halit!

Jacket (old) Carlings

Shirt Bershka

Shoes Simmi

Necklace Gina Tricot

Sunglasses Ray Ban