ELÄMÄNI AAKKOSET

A-Aurinkoiset päivät. Mikään ei tuo hymyä huulille ja anna samanlaista energiaa kuin auringon lämpö ja valo.

B-Banaanit. Syön yhden joka päivä. Ne on parhaita aamulla jugurtin ja kookoslastujen kanssa, nam!

C-Cactukset. Ehkä vähän huijaamista, kun käyttää englanninkielistä sanaa, mutta kaktukset on niin visuaalisesti miellyttäviä. Tarvitsen sellaisia kotiin enemmän. 

D-D-Vitamiini. Mun hiukset, kynnet ja iho tarvitsee sitä enemmän kuin koskaan pitkän talven jälkeen.

E-Emma, mun ihana ja upea sisko! Saa mut aina nauramaan ja paremmalle tuulelle.

F-Feta börekit, mun lemppari turkkilaiset naposteltavat. Jos et ole koskaan maistanut, jäät jostain paitsi. 

G-Google. Pelastaa aina.

H-Hiljaisuus. Joskus on vaan niin virkistävää vetäytyä omiin oloihinsa edes hetkeksi ja nauttia hiljaisuudesta kun saa uppoutua omiin ajatuksiinsa tai vaikkapa kirjaan. Olen yleensä koko ajan menossa ja ollaan aina Aleksin kanssa kotona samaan aikaan, joten en usein vietä aikaa yksin kotona hiljaisuudessa. Enkä sitä usein kaipaakaan, mutta joskus se on kyllä enemmän kuin tarpeen.

I-Iloisuus. Se mihin pyrin ja se mitä muissa ihailen.

J-Jäätelö. En ole aina ollut suurin jäätelön mussuttaja, mutta nykyään se on varmaan lemppariherkkua korvapuustin jälkeen. Kesällä ei ole mitään parempaa kuin istua auringossa hyvä jäätelötuutti kädessä. 

K-Koti. Siellä missä on sydän, paikka mihin voi aina tulla ja missä on hyvä olla. 

L-Loma. Se alkoi tänään! Laitettiin pop-up myymälä kiinni ja nyt saa hiukan hengähtää. Enää pari viikkoa kesän ensimmäiseen matkaan!

M-Matkustaminen. Varmaan parasta mitä tiedän. Kokea ja nähdä uusia asioita, tutustua uusiin ihmisiin eri kulttuureista ja avartaa omaa mieltään.

N-Naisellisuus. Asia minkä olen viime vuosina löytänyt itsestäni, omassa tyylissäni ja olemuksessani. 

O-Onnellisuus. Kaiken A ja Ö, koko elämän tärkein asia. En tiedä mitään parempaa elämän tavoitetta ja tarkoitusta. Jos menet 90 % ajasta hymy huulilla nukkumaan tiedät, että sinulla on se. 

P-Perhe. Kaikki ne rakkaimmat ihmiset ympärillä ovat minulle perhettä. ♥

Q-Q&A postaukset. Ei tästä tullut mitään muutakaan mieleen. Oon katsellut Q & A aiheisia vlogeja viime aikoina aika paljon. Haluaisin itsekin tehdä saman tyylisen lähiaikoina. 

R-Rakkaus. Se tuntuu ihanalta ja sitä on ihana levittää muihin ihmisiin. Onko mitään parempaan kun levittää positiivisia viboja muihin ihmisiin. 

S-Skam. Yksi lempparisarjoistani, jonka olen tänä keväänä löytänyt. Olen koukussa ja haluaisin katsoa koko 4 tuottarin putkeen enkä odotella viikkoa aina uutta jaksoa. Rakastan niitä hahmoja ja tarinoita.

T-Turkki. Toinen kotimaani. Historiaa, kulttuuria, ihania ihmisiä, parasta ruokaa ja maailman kauneinta luontoa. Tarviiko enempää sanoa?

U-Unelmointi. Mulla on tällä hetkellä niin paljon unelmia ja toiveita oman tulevaisuuden kannalta. Unelmointi luo hyvää oloa ja antaa inspiraatiota. Ilman unelmia ei ole mitään mihin tähdätä elämässä ja jos ei ole mitään tavoitteita niin ei saa koskaan mitään aikaiseksi. 

V-Vloggaaminen. Hyvin toteutettuja vlogeja on ihana katsella ja niitä on hauska tehdä. Tänä kesänä pääsen tekemään kaikkia kivoja reissu vlogeja sekä muita kivoja meikki videoita yms. 

W-Wanda. Ensimmäinen autoni oli Volkswagen plus, jonka nimesin Wandaksi. 

X-Xylitoli. Pidän purkkaa aina mukana laukussa. Siihen olen jäänyt pahasti koukkuun. 

Y-Ystävyys, sitä pitää vaalia ja kunnioittaa. Oikeita ystäviä ei elämänsä aikana saa kuin kourallisen, jos olet onnekas. Niistä kannattaa pitää kiinni. 

Z-Zombileffat. Sitkun se zombie apocalypse tulee kannattaa olla mun tiimissä.

Ä-Äiti♥

Ö-Öiset seikkailut. Jonkun ihanan ihmisen kanssa kesäyönä. 

Photos by Juuli Rönkä

Jacket Zara

Skirt Zara

T shirt Pull & Bear

Shoes Adidas

Bag Furla

Watch Karen Millen