VALMISTUJAISKUVAT OTTAMATTA?

Tässä muutamat kuvat viime vuonna ottamistani Ellan ja Emman ylppärikuvista. Jos sinulla, siskolla, veljellä, ystävällä tai kenellä tahansa tutullasi on valmistujaiskuvat ottamatta vielä ja tykkäsit näistä kuvista, laita vain sähköpostia ja sovitaan aika sekä paikka. Muutama kuvausaika jo varattu, mutta vielä ehtii saada aikoja ennen ensi viikonlopun juhlia tai miksei sen jälkeenkin esim. kiitos korttia varten. :)

Tarkemmat tiedot ja kyselyt sähköpostitse: amanda.ahishali@hotmail.com.

/Here are a few graduate pictures I took last spring of Ella and Emma. If you, your friend, sister, brother or anyone you know need a bunch of pictures to be taken just message me and I will arrange the time and place. :)

More information and other inquiries by email: amanda.ahishali@hotmail.com.