HATS & LACE UP CORSETS

Huomenta ihanaiset! Monet teistä varmaan nauttivat vapaapäivästä tänä helatorstaina. Itse lähden kohta töihin muutamaksi tunniksi ja sen jälkeen käyn kahvilla Emman (siskoni) sekä mummin kanssa. Illalla mennään katsomaan uusin Pirates of the Caribbean elokuva Aleksin kanssa. Olen pienestä pitäen rakastanut kyseistä elokuvasarjaa, joten onhan tämäkin pakko käydä katsomassa. Saa nähdä voiko näin monen jatko-osan jälkeen enää onnistua tekemään hyvää elokuvaa. 

Olen halunnut jo pitkään kuvata tämän asun. Iso huppari tai t-paita ja korkeat buutsit ovat olleet pelastukseni monessa asukriisissä viime talvena, kun on lähtenyt ulos juhlimaan. Varma ja turvallinen valinta. Laitan aina shortsit tietenkin myös alle eikä tällainen asu tietenkään sovi pahimpiin pakkassäihin. Vihdoinkin oli kuitenkin täydellinen sää kuvaamaan juuri tämä asu, ei liian kylmä eikä liian kuuma. Pääsin myös käyttämään viime talvena ostettua korsetti liiviä, jota voi käyttää sopivasti liian isojen vaatteiden päällä. Se tuo mielestäni yksinkertaiseen asuun rohkeutta ja mielenkiintoisen yksityiskohdan. Tällaista on voinut nähdä Instagramissa tai mm. Kim Kardashianilla viime vuonna. Hatun lainasin Juulilta. Olen vakavasti miettinyt saman tyylisen hatun ostamista, mutta olen toistaiseksi päätynyt siihen tulokseen ettei sille välttämättä olisi niin paljon käyttöä. Saa nähdä muuttuuko mieli.

Nyt täytyy alkaa valmistautumaan, että ehdin ajoissa töihin. Ihanaa päivää kaikille, palaillaan!

Photos by Juuli Rönkä

Hoodie Gina Tricot

Lace up corset Prettylittlething

Hat Brixton

Backpack Mulberry

Boots Simmi