#TB TO CROATIA LAST SUMMER

Heippa ihanat! Kattelin pari päivää sitten kuvia viime kesästä ja tuli hirveä ikävä kesäpukeutumista. Voisinpa jo käyttää sortseja ja sandaaleja... Multa löytyy kuitenkin vakaata uskoa tähän kesään ja lämpimiin säihin. Tarpeen mukaan täytyy kuitenkin valmistautua karkaamaan jonnekin lämpimämpään paikkaan. Onneksi jo ensimmäinen lomamatka on buukattu kesäkuuksi! En malta odottaa. 

Meillä on kotona tällä hetkellä parveke projekti menossa. Muutettiin tosiaan omaan kämppään Aleksin kanssa pari kuukautta sitten, joten koti on vielä vähän vaiheessa. Nyt ollaan aloitettu laittamaan parveketta kuntoon kesäksi. Halusin tehdä parvekkeesta Turkki/Marokko teeman mukaisen, joten kävin hakemassa kotoota vanhan itämaisen maton sekä ison messinkisen käsintehdyn lautasen, joka toimii pöytänä. Nyt täytyisi vielä ikkunat saada pestyä ja ostaa paljon kuviollisia tyynyjä tai muutama rahi niin eiköhän meidän tämän kesän parveke olisi siinä. 

Tänään ohjelmassa vähän kodin siivoamista ja sitten käyn Ellan kanssa pyörimässä kaupungilla. Jos vaikka löytäisin jotain kivaa kotiin tai itselleni. Palaillaan!