A FEW OF MY FAVORITE THINGS FOR SUMMER

Heippa ihanat! Toivottavasti kaikilla on alkanut viikko hyvin, vaikka takatalvi tulikin. Mikä ihme tota säätä vaivaa, kun ensin paistaa aurinko ja sitten sataa räntää!? Perus toukokuu säät Suomessa. Toivotaan, että lämpenee juhannukseksi... 

Ylhäällä muutama kuva tämän kesän lemppari asusteista. Slip-on korkkarit ostin Zarasta noin kuukausi sitten. Ne tuntuvat jalassa tosi mukavilta, joten toivon, että voin luottaa niihin kesäöinä. Korvakorut ovat samat kuin edellisessä postauksessa. Kaikki ketkä lukivat sen tietävät kuinka paljon tykkään rengaskorvakoruista tällä hetkellä. Jos kukaan tietää mistä saa saman tyylisiä paksumpina niin saa laittaa kommenttia! :)

/Hi lovelies! I hope everyone has had a good week so far. Here in Finland we have had some snow and sun at the same time the whole week. Basic May weather in Finland I guess. Hope we get a bit warmer weather for summer.

In this post you can see a few of my favorite summer accessories. These slip on heels are from Zara. I bought them a month ago because I knew I wanted them for summer. I've wanted shoes like these since last summer. They feel comfortable (at least the few minutes I've been trying them on at home) so I hope I can trust these during the long summer nights. The earrings are the same ones you saw in the last post. I'm really into hoops right now in every size possible. I hope I find a thicker pair of small hoops soon. If you know where to get some comment below! :)