THE PERFECT OFF SHOULDER SHIRT AND WHY YOU SHOULD GET ONE

Ihanaa tiistai iltaa kaikille! Tämän postauksen kuvat on räpsitty Istanbulissa pääsiäisenä. Siellä oli ihanan lämmin ja pääsin käyttämään kevät vaatteita. Kuvissa esillä olevan upean off shoulder paidan ostin Zarasta ennen matkaa. Se oli niin vastustamattoman suloinen Marianne-karkkia muistuttava paita. Rakastan off shoulder paitoja, ne ovat naisellisia sekä romanttisia. Olen aika varma, että lähes koko kevät/kesä vaatevarastoni koostuu erilaisista off shoulder paidoista. Addiktio kyseisiin yläosiin alkoi jo viime kesänä ja näköjään jatkuu entistä vahvempana tulevaa kesää kohden. 

Täydellinen off shoulder paita istuu hyvin olkapäiden kohdalta. Niissä on yleensä aina oltava kiristysnauha, jotta se istuu kauniisti paikoillaan. Välillä on vaikea löytää oikean pituista off shoulderia, joka sopii farkkujen kanssa.

Monet off shoulder paidat tuntuvat olevan lyhyttä mallia ja niitä voi käyttää parhaiten kesällä korkeavyötäröisen hameen tai sortsien kanssa.

Heleät ja vaaleat värit sekä raidat saavat paidan mallin näyttämään entistä naisellisemmalta ja suloiselta. 

Off shoulder mallinen paita sopii joka päiväiseen arkeen ja juhlaan. Itse ainakin käytän kyseisiä paitoja molemmissa tilaisuuksissa. Yleensä juhlallisempiin tilaisuuksiin suosin mm. sifonki tyylistä materiaalia paidassa.

Kyseisten yläosien kanssa voi olla haastavaa käyttää takkia, sillä hihat saattavat nousta ylös ja nostaa paidan kaulaan asti. Tästä syystä suosin kyseistä paitaa enemmän kesällä.

Jos et vielä omista off shoulder paitaa, suosittelen lämpimästi ostamaan sellaisen tai edes kokeilemaan kyseistä paidan mallia kesäksi. Jos päätät sijoittaa yhteen vaatekappaleeseen koko keväänä tai kesänä, se voisi olla juuri tämä.