DETAILS OF MY NEW HOME

Heippa ihanat! Ajattelin jakaa tänne ensimmäisiä yksityiskohtia uudesta kodistamme. Aika hyvin meillä alkaa olla suurpiirteisesti kaikki tarvittava, mutta vielä paljon puuttuu. Kun saatiin tämä asunto, aloin heti suunnittelemaan kotimme teemaa. Tiesin heti haluavani valkoisen ja valoisan kodin. Ihastuin kultaisiin yksityiskohtiin, joten aloin etsimään inspiraatiota netistä. Lopulta päädyin siihen, että halusin mustaa valkoisella sekä marmorisia ja kultaisia yksityiskohtia. Kultainen oli siinä mielessä hankala, koska oven kahvat ja keittiön kaappien ovien kahvat olivat hopeiset. En kuitenkaan halunnut luopua tästä sisustuselementistä.

Kuvassa näkyy yöpöytäni. Aleksin puolella on sama Ikean valkoinen yöpöytä ja Ellokselta ostetut kulta/marmoriset lamput. Lisäsin kuitenkin omalle yöpöydälleni pari vanhaa kirjaa sekä muistiinpanovihkoni Urban Outfittersiltä. 

/Hi loves! I wanted to share some pictures of our new home. These are the first details of our home where we have just moved. My inspiration is white, black, marble and gold. I really love a bright, fresh and modern home with a twist of lux comfy. It was really hard to start thinking about my style for interior design at first but I think I found a perfect combination of styles for me. The balcony will have a completely turkish/middle eastern style, but we'll get to that later in spring. 

In the picture you can see my nightstand. So we have white Ikea nightstands, whit marble and gold lamps. On my table there is a few old books and my notebook.

" Kultainen on sävy, jonka haluan kuitenkin pitää sisustuksessa minimalistisena. "

Makuuhuoneen lisäksi kultaiset yksityiskohdat näkyvät keittiön tasolla. Meillä on avokeittiö, joten haluan keittiön tason olevan silmää miellyttävä siinä mielessä, että se on osa isompaa kokonaisuutta. Kuvassa näkyy Stokkalta hankittu Casalin marmorinen keittiövälineiden pidike (löytyy myös mustana), jonka sisällä on perus Ikean mustia lastoja yms. sekä mummini turkista tuomia hopeita keittiövälineitä kultaisilla yksityiskohdilla. Kultaisen vispilän tilasin Ellokselta. Kultainen yksinkertainen talouspaperirullapidike on Clas Ohlsonilta. Myös vedenkeitin ja raastin ovat kultaisen sävyisiä (nekin Clasulta hankittu).

/You can see the gold details in our kitchen too. We have a open kitchen so it's in the same room as the living room. This is why I want to keep the kitchen table looking nice and decorated because it's part of a bigger ensemble. I have a marble holder for the kitchen equipment. I have mixed black, gold and silver. The silver equipment have gold details on them too actually. We also have a golden water boiler. 

Olohuoneessa meillä on perus valkoinen matto, musta nahkainen sohva Ikeasta sekä Aleksin vanha musta tv-taso. Tuohon väliin pitäisi vielä hankkia valkoinen marmorinen kahvipöytä. Haluaisin uudemman kiiltäväpintaisen maton sekä laittaa telkkarin seinälle. Aleksi haluaa kuitenkin hankkia pian isomman telkkarin, joten olohuoneen feng shui saattavat mennä uusiksi lähiaikoina. Sohva on kuitenkin jo valittu ja se pysyy ainakin toistaiseksi. Haluttiin aluksi kulmasohva, mutta lopuksi todettiin perus kolmen paikan sohvan toimivan näin tiiviiseen tilaan parhaiten. Tyynyjen väriksi tuli tummanvihreä. Rakastuin tuohon tumman metsän vihreän sävyyn heti kun näin sen. Mielestäni juuri tuollainen vihreä ja kultainen sopivat täydellisesti yhteen. Vielä pari pienempää mustaa tai valkoista tyynyä voisin hankkia sohvalla luomaan kotoisampaa tunnetta. Tärkeä osa olohuonetta ja sohvalla lököilyä on oikeanlainen viltti. Kuvissa näkyvä musta pörrö ostettiin Hemtexiltä. 

/In the living room we have a white carpet which I want to change at some point to a different kind and colored one. But this one will do for now. We have a black leather couch from Ikea. We were thinking about getting a bigger one but this one fits our petite apartment better. I really love the color of the pillows. They really match to the gold details and the velvet material is really nice. The black fluffy blanket is a must. We bought it from Hemtex. Aleksi wants a bigger tv, so when he gets it I think we might put it up on the wall. I also want a white marble coffee table.

Viimeiseksi esittelyssä vielä muutama kuva kylpyhuoneesta.

" Kultaiset yksityiskohdat näkyvät myös täällä. Halusin pitää mustan värin vahvana elementtinä kylpyhuoneen puolella. "

Meillä on suhteellisen tilava kylpyhuone, joten sitäkin oli kiva päästä sisustamaan. Ostin kultaisen saippuapullon Hemtexiltä ja Raplh Laurenin pyyhe setin sain siskoltani tuparilahjaksi. Olin aika pettynyt kyseisiin pyyhkeisiin, sillä niistä irtoaa hirveä määrä lankaa/karvaa. Vaikka pyyhkeiden pesu auttoi jonkun verran, ei niitä vieläkään voi käyttää ilman että kaikkialle jää mustia pieniä karvoja joka puolelle. Meillä on aikaisemminkin ollut samoja pyyhkeitä vaalean sävyisinä enkä muista, että niissä olisi ollut samaa ongelmaa koskaan. En siis suosittele mustia Ralph Laurenin pyyhkeitä...

/Lastly, the restroom. You can also see my love for gold in here. I bought the gold soap bottle from Hemtex and the black Ralph Lauren towels came in a set from my sister. They are not that great material though. The black fur/pieces of the towel are everywhere.

Tässä olivat ensimmäiset vilaukset uudesta kodistamme! Olen tosiaankin löytänyt uuden intohimon oman kodin myötä nimittäin sisustamiseen. Ihanaa päästä ostamaan lisää yksityiskohtia ja rakentamaan kotia. Onneksi löytyy mies, joka antaa vapaat kädet kodin sisustukseen. Vaaleanpunaista ei kuulemma saa olla, mutta kaikki muu käy. Näissä rajoissa uskon pystyväni pysyvän. 

/So here were the first glimpses of our new house. I have truly found a new passion, interior design, as I have moved to my own home. I love decorating and building a home. I'm so happy I have a man who lets me do what I want with the decorations. He said no pink, but I think that's something I can live with.