FUR COAT & SUNNIES KIND OF DAY

Kevään alun tietää siitä, kun täytyy kaivaa lenkkarit esiin kaapin uumenista ja saa laittaa aurinkolasit päähän ensimmäistä kertaa moneen kuukauteen. Myös kuvien housut kaivoin kaapista. Olin unohtanut kuinka ihanaa on käyttää rentoja, löysiä housuja. Nuo ovat kyllä ehkä hieman liian ohuet tämän hetkiseen säähän, mutta niin mukavat jalassa. Pian se kesä tulee ja voi pitää taukoa perus mustista farkuista.

Tällä hetkellä olen pohdiskellut erilaisia kenkävaihtoehtoja kevääksi ja kesäksi. Ajattelin ainakin hankkia perus Vanssin Old school malliset sekä jotkut Puman poppoot. Muutamat uudet sandaalit ja slip-onit koroilla sekä ilman kuuluvat kesän kenkäkokoelma suunnitelmiini. Myös Minna Parikalla on muutamat söpöt kengät mitä harkitsen kesäksi. 

Nyt alan tekemään välipalaa ja sitten täytyy mennä vielä salille Taika kanssa, laters!

/You just know spring is here when you can take your sneakers out of the dark pits of the closet and wear sunnies for the first time in months. I'm really into fur coats right now. That's all I've been wearing lately. I also dug these pants from my closet. They are really nice in the summer because I don't really use jeans in summer. I actually love to use these also in the winter time even though I get cold because they are made of a pretty thin material. 

Right now I've been thinking about what kind of shoes to get for spring. I'm probably going to get the Vans old school ones and some pumas. I also want a pair pf slip-ons, with and with out heels. Minna Parikka also has a few cute shoes I'm thinking about getting for summer. I can't wait to March to be over so I can start dressing cute again! I don't know if you guys have the same problem but for me it's impossible to find nice clothes in winter. 

Now I will do a snack and then I have to go to the gym with Taika, laters!

Coat Gina Tricot

Shirt Never Denim

Trousers Bik Bok

Bag Furla

Sunnies Ray Ban

Shoes Adidas

Photos by Juuli Ronkä.