THIS WEEKS THOUGHTS

Ihanaa torstai aamua kaikille! Syön tämän hetkistä lemppari aamupalaani, jugurtti kulhoa. Jugurtti tulee kulhon pohjalle ja päälle olen laittanut marjoja, banaania ja kookoshiutaleita. Missä vaiheessa alkoi olla valoisaa jo kahdeksalta aamulla? Tämä viikko on mennyt uuden kodin sisustamisen parissa. Käytiin eilen Ikeassa Allun kanssa ostamassa huonekaluja uuteen kotiin. Päästään ehkä jopa muuttamaan tämän viikonlopun aikana. Yritän muistaa kuvata muutto prosessia tämän viikon aikana niin saisin siitä kivan videon tänne blogin puolelle. Miten jotkut ihmiset muuttavat yhdessä päivässä? Itse tarvitsen ainakin viikon, että saan pikkuhiljaa totuttautua muutto ajatukseen, viedä tavaroita ja siivota rauhassa. Tänään yritän saada uusimman meikki videoni kasaan, jotta voisin postata sen huomenna. Haluaisin myös käydä muutamassa sisustusliikkeessä ja ilta meneekin uutta kotia laittaessa. Sain muuten aamulla siskoltani Ralph Laurenin pyyhkeet! Ne olivat muutenkin toive listallani uuteen kotiin, joten ei olisi voinut parempaa ensimmäistä tuparilahjaa saada. 

PS. Kuvat otettu Juulin kanssa kahvitellessa viime viikolla. 

/What a lovely Thursday morning! The sun is shining and I'm eating a yogurt berry bowl. I actually but some banana and coconut flakes in it too. It's my favorite breakfast at the moment. When did it get so light outside at eight in the morning?  
This week I've been decorating and buying furniture for our new house. Yesterday me and Aleksi went to Ikea to buy some furniture. I think we might even be moving in to our new home this weekend, but we'll see. I don't understand how some people can move in only one day. I need like a week or two to get my stuff right. I want to clean the place properly and take my things there in time. I think I also need some time to adjust to this new living situation. 
Now I'm going to take a shower. Then I will try and finish my new make up vlog and then go shopping for some interior pieces. I just got the best housewarming present from my sister! She bought me a set of Ralph Lauren towels. I love them! I was actually going to buy them myself so this is the perfect housewarming gift.