ROSEGOLD EYES | TUTORIAL

Ihanaa maanantaita vaan kaikille! Vähän tuli uusin video viiveellä, mutta tässä se nyt on. Olin viime viikolla flunssassa, joten ääneni kuulosti tosi nasaalilta enkä voinut nauhoittaa videon selostusta, kun kaikkiin sanoihin tuli d-kirjain. Tässä tämä kuitenkin nyt on. Toivottavasti tykkätte!
Aiheena on ruusun kultainen silmämeikki. Tämä meikki sopii täydellisesti esim. kun menee ulos tyttöjen kanssa tai vaikka deitti-iltaan oman rakkaan kanssa. Jos tykkäät videosta, käy tykkäämässä ja klikkaa tilaa! 

Tämä päivä alkoi töissä aamupalaverilla ja sen jälkeen tulin kuvailemaan kotiin uutta Ystävänpäivä meikki aiheista vlogia. Pari vihreää tee kupillista ja tumman punaisen silmämeikin jälkeen kävin hoitamassa uuden asunnon juttuja. Illalla pääsi nauramaan mun kahden rakkaan kanssa eli Ellan ja Taikan. On ne ystävät vaan niin ihania.
Tällä hetkellä elämään on tulossa paljon uusia juttuja. Vähän jännittää ja ahdistaa, mutta eteen päin silti mennään, kovaa. Pääosin olo on onnellinen. Maailman onnellisin. Kaiken lisäksi saan jakaa kaiken tämän onnen parhaan ihmisten kanssa. 

/This look would be perfect for a night out or for a date night with your love. Sorry this video is a bit late because I was really sick last week. I had the flu and my throat was so soar also my voice was really nasal so I couldn't do the voice over. Anyway hope you like this video/make up look!
If you liked it, give it a thumbs up and subscribe!