KUUMA

Huomenta ihanat! Viikonloppu tuntui menevän nopeasti, mutta onneksi sitä on vielä pikkuisen jäljellä. Oltiin perjantaina tyttöjen kanssa aamupalalla paljon puhutussa Kuumassa. Täytyy myöntää, että huhut pitivät paikkansa ja sain kokea todella maukkaan aamiaisen. Avokado leivät ovat lähes joka päiväinen ruokani, joten odotukset olivat korkealla Kuuman avokado leivän suhteen. Täytyy kyllä tähän väliin todeta, että paras avokado leipä löytyy Barcelonasta Caravelle nimisestä ravintolasta. Kuuman avokado toasti oli kuitenkin todella hyvää. Myös jugurtti, joka kuului aamiaispakettiin, oli todella hyvää. Myslissä oli paahdettuja manteleita, joihin ihastuin niin paljon, että oli pakko hakea niitä kotiinkin. 
Tänään ohjelmassa on vähän kuvaamista ja illalla mennään porukalla katsomaan Helsingin yliopiston speksiä (eli teatteriesitystä), jossa esiintyy meidän Ella. Nyt käyn tekemässä aamupalaa ja alan valmistautua päivän koitoksia varten, laters!

/Morning loves! The weekend went by really fast but we still have Sunday left! Last Friday me and the girls went to try a really popular breakfast place in Helsinki called Kuuma. I have to admit that the rumors were true and I got to experience a really tasty breakfast. I eat avocado with bread almost everyday so expectations were high about the famous avocado toast. It was good though, but not the best I've eaten because nothing beats Caravelles avocado toast in Barcelona. The yogurt was really good and I really liked the roasted almonds in the granola. I even bought some home afterwards. 
Today I'll be shooting a small movie for a project I'm doing and later today we will go to see my friends play. I'm so excited! She was been rehearsing since Fall. Now I will go make breakfast and then start getting ready for today, laters!