SKIN CARE TIP | MAYBEAUTY FACE GEL

Heippa ihanat! Toivottavasti kaikilla on ollut yhtä rentouttava viikonloppu kuin ruudun tällä puolella. Sunnuntai on aina ollut minulle päivä, jolloin hoidan ihoani kunnolla. Yleensä laitan kasvonaamion, kuorin ihon perusteellisesti, lopuksi laitan kosteusvoiteen kasvoilleni sekä silmänympärysvoiteen. Viime viikonloppuna kokeilin ensimmäistä kertaa Maybeautyn The Incredible Face Gel kasvogeeliä. Kuten ehkä jo muistatte, olin aikaisemmin kokeillut Maybeautyn kasvonaamiota, joka toimi omalla kohdalla todella hyvin, joten on kiinnostavaa kokeilla muitakin Maybeautyn tuotteita.

The Incredible Face Gel on kasvogeeli, joka poistaa kuolleita ihosoluja, puhdistaa ihohuokoset ja poistaa ylimääräistä rasvaa sekä talia iholta. Lopputuloksena on puhdas ja pehmeä iho.

/Hi loves! I hope everyone had a relaxing weekend, because I sure did even though I moved to my new home and there was so much to do. On Sunday everything was done and I could sit back and relax. Sunday has always been a day when I take care of my skin profoundly. I usually put on a facemask, do a face scrub and moisturize a lot. Last weekend I tried The Incredible Face Mask for the first time from Maybeauty. I had already tried the facemask before, I posted that on the blog as well a while ago. It worked really good for me so I was really interested to try more of Maybeautys products. 

ENNEN/BEFORE:

Itselläni on pintakuiva sekaiho. Minulla ei yleensä tule finnejä tai muitakaan näkyviä epäpuhtauksia, nenässä olevia mustapäitä lukuun ottamatta. Kuorin ihoani säännöllisesti, mutta joskus tuntuu ettei kuollutta ihoa lähde tarpeeksi eivätkä ihohuokoset puhdistu niin hyvin kuin haluaisin. 

/My skin is little bit of a dry and combination skin type so I have a oily are on my forehead. I usually don't get impurities that are very visible except for some blackheads on my nose. I do a facial scrub almost daily but sometimes I feel that it doesn't clean the pores as well as I hoped. 

Purkin sisältö näyttää siis tältä (kuva yläpuolella). Kasvogeeli on vaaleanpunaisen sävyinen ja levittyy helposti kasvoille. Ensisilmäyksellä näytti siltä ettei purkissa olisi tarpeeksi geeliä, mutta loppujen lopuksi en edes saanut koko purkkia käytettyä vaikka levitin geeliä usean kerroksen kasvoille. 

/So this is what the face gel looks like. It's a little bit pinkish and it spreads easily all over the face. At first it looked like there wasn't much of the Face gel so I was worried it wouldn't be enough but turns out it was more than enough. I ended up adding a few layers of this on my face. 

Ennen geelin levittämistä kasvot tulisi pestä ja kuivata. Levitä geeli kasvoille pyörivin liikkein. Kestää hetken ennen kuin iho alkaa pikku hiljaa kuoriutua ja kuollut iho alkaa irrota kasvoista. Itse pyörittelin geeliä kasvoihin muutaman minuutin ajan. Geeli kannattaa levittää myös kaulalle asti, sillä kaulan iho on myös tärkeä puhdistaa. Purkissa on riittävästi geeliä kasvoille sekä kaulan alueelle. 

/Before using the face gel it would be good to wash your face thoroughly and dry it to make sure it's clean. Then just start adding the face gel with round motions with your fingers. It takes a minute for the peeling to start. You can also add the gel on your neck. 

Vieressä olevasta kuvasta näkee kuinka kuollut iho kuoriutuu kasvoista. Eli kaikki tuo valkoinen ihollani on kuollutta ihoa. Kasvot kannattaa kuoria hellävaroen eikä hangata ihoa liian aggressiivisesti. Lopuksi kasvot tulisi vain pestä vedellä ja kuivata pyyhkeellä. 

Olin yllättynyt kuinka paljon ihoa loppujen lopuksi kasvoistani irtosi. Sitä tuntui lähtevän aika paljon, joten hieroin ihoa niin kauan kunnes tuntui siltä ettei sitä irtoa enempää. Näin varmistin ettei iholle jäänyt mitään ylimääräisiä epäpuhtauksia tukkimaan ihohuokosiani. 

/From this picture you can see all that white stuff on my face is dead skin that is peeling of my face. Remember to scrub the skin with a gentle circle rubbing motion because the skin on your face is really thin and gentle. After doing this for a while, (I did it for a few minutes) then just wash the gel of from your face. 

JÄLKEEN/AFTER:

Kasvogeelin jälkeen iho tuntui pehmeältä ja erittäin puhtaalta. Puhtauden tuntua toi etenkin se, että näki kuinka kuolleet ihosolut irtosivat kasvoista. Itselläni iho tuntui kuitenkin hiukan kuivalta kasvogeelin jäljiltä, joten laitoin kosteusvoidetta kasvoille heti pesun jälkeen. Varsinkin talvella on tärkeä muistaa kosteuttaa ihoa sekä kuoria kasvot hellävaraisesti, sillä kasvojen ja kaulan iho on ohut sekä herkkä. Tykkäsin kuitenkin kyseisestä tuotteesta ja aion käyttää sitä jatkossa pari kertaa viikossa, jotta saan ihohuokoset puhdistettua kunnolla. Onko kellään teistä kokemusta kyseistä tuotteesta?

Jos tekin innostuitte kokeilemaan The Incredible Face Gel kasvogeeliä niin tässä teille -30% alennuskoodi ostoksia varten: SELENGEL

Maybeautyn sivustolle pääset klikkaamalla TÄSTÄ. 

/After using The Incredible Face Gel from Maybeauty my skin felt very soft and clean. I was convinced with the product because I actually saw the dead skin peeling of from my face. I wonder if next time there will be less dead skin peeling of. My face did feel a bit dry after the face gel but that's how it pretty much always feels after scrubbing my face. This is why I always apply moisturizer immediately after my skin care routine. Especially in the winter it's important add a lot of moisturizer because the dryness is real. Anyway I really liked this product and I'm definitely going to use it regularly. Do any of you have any experience of this product?

If you guys got excited to try The Incredible Face Gel here is a -30% discount code for you: SELENGEL

To get to the Maybeauty website click HERE.