VALENTINE'S DAY GLAM | TUTORIAL

Ihanaa sunnuntaita kaikille! Tulin vain nopeasti julkaisemaan uusimman videoni tänne. Olen huomannut, että vlogin pitäminen on ollut todella mielekästä, varsinkin näin talvella, kun ei pääse niin usein kuvailemaan asukuvia ulos. Valoisia ja näyttäviä sisätiloja kuvaamista varten on ollut vaikea löytää. 
Videon aiheena on tällä kertaa ystävänpäivä meikki tutorial. Tein kevyen smokey eye tyylisen silmämeikin, jonka päävärinä oli punaisen sävyinen (Bitter sweet) Naked Ultimate Basics paletista. Halusin tehdä romanttisen meikin, joka ei kuitenkaan ole liian vahva. Toivottavasti tykkäätte tästä videosta ja meikistä! Muistakaa tilata kanavani, jos haluatte pysyä ajan tasalla uusimista videoistani. 

/Hi guys! Hope you all had a nice weekend. Mine was pretty hectic. I just came to post this new tutorial I made this week. I wanted to do a Valentine's day inspired make up look. I decided it should be a light smokey eye with a sexy but romantic feeling to it. The key color was definitely a reddish color called Bitter Sweet from the Naked Ultimate Basics palette. Hope you guys like the video and the make up look! Remember to subscribe my channel if you want to keep up with my latest videos.