AUTUMN STYLE

Ihanaa lauantaita kaikille! Vihdoin sain aikaiseksi tulla päivittämään nämä kuvat tänne. Oltiin muutama päivä sitten Juulin kanssa räpsimässä ilta-auringossa syksyisiä kuvia.

Punaisesta on selvästi tullut uusi lempivärini. Tuntuu, että jokaisen asukokonaisuuden kanssa haluaa käyttää räikeää oranssia, punasta tai keltaista. Silti olen pikkuhiljaa alkanut siirtyä koko mustiin asuihin niin kuin joka syksy. Tänä talvena yritän olla värikkäämpi! Suunnitelmissa on jo ainakin oranssi pilotti takki ja punainen pörröinen talvitakki. 

Kuvissa olevat asusteet (laukku, vyö ja aurinkolasit) ovat äitini vanhoja, jotka löysin vaatekaapin uumenista. Tuo LV laukku on oikeastaan olkalaukku, mutta se näytti aika hauskalta vyölaukkuna, joten kiinnitin sen vyötärölle. Kuviollinen laukku ja värikäs takki piristää kummasti perus mustaa asukokonaisuutta. Aurinkolasit ovat Chanelin. 

Jacket Bershka

Shirt Bik Bok

Trousers Cubus

Bag Louis Vuitton (Mom's old)

Sunglasses Vintage Chanel

Belt Mom's old