NATURAL GLOW MAKE UP TUTORIAL

Heippa ihanat!
Tammikuu on ollut blogin puolella vähän hiljainen, mutta I'm back! Aloitetaan blogin vuosi laittamalla ensimmäinen meikki aiheinen videoni. Vloggaaminen alkakoon! Se ei välttämättä ole paras video, mutta jostain täytyy aloittaa. Tein luonnollisen ja hohtavan meikin. Kyseinen meikki näyttäisi paremmalta, jos olisi edes hiukan ruskettunut. Kaiken lisäksi ihoni on mennyt parin viikon aikana todella huonoon kuntoon. Tiedän ettei minulla ole mitään kovin näkyvää ole ja onneksi se on jo rauhoittunut. Ne kovat pakkaset, jotka tulivat pariksi päiväksi muutama viikko sitten eivät vain sopineet muutenkin kuivalle iholleni ollenkaan. Myös pienikin pala suklaata aiheuttaa iholleni seuraavan päivänä näppyjä. Kesää odotellessa... 

Toivottavasti tykkäätte tästä videosta! Muistakaa tykätä ja klikata tilaa! Vlogi aihe ehdotuksia otetaan vastaan kommentteihin. :)

/January has been a little more quiet on the blog, but I'm back! Let's start the year by posting my first ever make up video. Let the life of vlogging begin! It's maybe not the best video, but everyone has to start somewhere. I wanted to talk in english so that all of my international friends and followers can watch it too and understand everything. I did a really natural and glowy make up look. This look would be so much better in the summer when I'm tan, but I can do a upgraded version then. 
My skin has also been acting up lately. It's probably because of the cold weather that affects my dry skin. I know it's not that bad and almost all the breakouts have disappeared already. Also even the tiniest piece of chocolate gives me breakouts the next day. 

Anyway, hope you liked this video! If you did, go give it a thumbs up and subscribe to my channel! If you have any suggestions for upcoming vlogs just comment here. :)