LACE CAMI TOP AND CHOKER

Top Zara
Jeans Pull and Bear
Jacket Zara
Choker necklace Gina Tricot
Heels NLY shoes
 

Mulla on uusi lemppari toppi syksyksi. Voiko samaa paitaa käyttää viikon putkeen? Vielä kun pitsi toppiin yhdistää choker kaulakorun niin kokonaisuus on jotenkin niin upea. Tarvitsen samanlaisen topin ehdottomasti vaaleanpunaisena.
Alku viikko on mennyt nopeasti. Huomenna mulla on kampaaja, mutta en usko tekeväni latvojen leikkuun lisäksi mitään sen rajumpaa. Joskus olisi hauska shokeerata ihmisiä ja leikkaa polkka tai värjää vaikka blondiksi koko tukka. Ehkä joku päivä uskallan olla spontaanimpi. 

/I have a new favorite lace top and I want to wear it every day. When wearing a cami lace top and a choker the outcome is just so nice. I love that combination. I really need that top in light pink. 
These two days have gone so fast this week. Tomorrow I will go to the hairdresser to cut my dry ends but I really want to do something more. It would be fun to shock people with a bob cut or platinum blond hair. Maybe some day I will be more spontaneous.