LEATHER ON LEATHER

Photos by Ella Laine

Shirt Zara
Jacket Zara
Skirt Bik Bok
Choker Gina Tricot
Heels Nly shoes

Sunnuntai-ilta. Ensimmäistä kertaa ehdin pysähtyä ja makoilla sängyssä koneen kanssa. Tämä viikko on taas mennyt niin nopeasti. Tekemistä löytyy koko ajan ja kaikki palaset tuntuvat loksahtelevan paikoilleen. On ihanaa huomata kuinka myös ympärilläni olevilla ihmisillä on kaikki hyvin. 
Tällä viikolla kävin leikkaamassa hiukseni. Halusin kaikki huonot latvat pois ja olen super tyytyväinen näihin nyt. Ennen en koskaan halunnut leikata hiuksiani, sillä halusin mahdollisimman pitkät hiukset. Nykyään himoitsen pitkää polkkatukka kampausta. Ensi viikolla teen vielä jotain uutta hiuksilleni, mutta en ole vielä kertonut kenellekään mitä olen suunnitellut. Toivotaan, että uusi hiuslookki sopii. 
Viikonloppu on taas mennyt ohi niin nopeasti. Tuntuu kuin odottaisi koko viikon perjantaita ja se menee ohi silmän räpäyksessä. Perjantaina oli siskoni synttärit, joten oltiin syömässä Italialaisessa ravintolassa. Lauantaina kierreltiin Ellan kanssa stadissa. Käytiin mm. Hietalahden kauppahallissa syömässä ja myöhemmin mentiin porukalla istumaan iltaa. Sunnuntaina syötiin taas hyvin perheen ja sukulaisten kanssa. Elin periaatteessa kakulla koko päivän. Käytiin me myöhemmin onneksi tyttöjen kanssa syömässä Töölössä ravintola Mountanissa, joka on varmaan Helsingin ehkä jopa paras nepalilainen. Nyt on hyvä olla sängyssä ja katsoa Narcosia Netflixistä. 

/Sunday evening. The first time for a week I am able to just lay on my bed and relax. This week has gone by so fast again. I feel like there is always things to do and everything is going good. It's wonderful to notice that everyone around me is doing really good too. It makes me so happy. Btw I cut my hair this week. It's a little shorter because I wanted to cut all the split and dry ends. I'm going o do something new with my hair next week, but I'm still keeping it a secret what I'm doing with it from everyone. 
The weekend went by so fast again. I feel that I just wait for Friday the whole week and when it finally comes it's over so fast. On Friday we had dinner at an Italian restaurant for my sisters birthday. On Saturday me and Ella just went around Helsinki. The weather was really good. It doesn't feel like Fall yet because it's really warm and sunny instead of constant rain. Today we had our relatives over and had some coffee and cake with the family. Afterwards me and the girls went to eat nepalese. Now I feel so good to just lay in my bed and watch Narcos from Netflix.