PRETTY IN PINK

T-shirt dress Zara
Bomber jacket Bik Bok
Heels Simmi Shoes
Bag Kate Spade

Tämä tiistai ei ole mennyt aivan putkeen. Yöunet jäivät lyhyeen, kun jouduin hyssyttelemään Jackya (meidän Chihuahuaa) lähes koko yön, koska se pelkää sadetta. Aamulla heräsin silmät ummessa silmätulehdukseen molemmissa silmissä. Jes. Ainoa asia mikä piristi päivääni oli take away ateria Kiinalaisesta ravintolasta. Olen jo nyt valmis menemään takaisin nukkumaan ja aloittamaan päiväni alusta. Toivottavasti teidän tiistai on sujunut paremmin. 
Käytiin eilen kavereiden kanssa katsomassa Suicide Squad Finkinossa. Itse tykkäsin erityisesti elokuvan hahmoista, vaikka juoni ei ollut kummoinen. En tied miksi, mutta erityisesti tykkäsin harley Quinnin ja Jokerin suhteesta. 
Tänään täytyisi vielä käydä treenaamassa salilla tai ainakin lenkillä. Ehkä tämä tiistai muuttuu paremmaksi hyvää musiikkia kuunnellessa ja urheillessa. Pakko ainakin kokeilla.

/This Tuesday has not been my best. I didn't get that much sleep because my dog kept me up all night crying because of the rain. Yes, he is afraid of the rain. I woke up in the morning with the worst feeling in both of my eyes. So yeah, now I have an eye inflammation. The only thing making this day good was the Chinese take away. I could just go to sleep right now and start the day all over again. Hope you guys have had a better day than me. 
Yesterday I was at the movies with my friends, we watched Suicide Squad which was surprisingly good. I especially liked the characters and actors but the plot was a little shallow. Don't know why but I really loved Harley Quinn and the Joker.

Today I still have to go to the gym. Maybe my Tuesday luck will change if I go to the gym, listen to good music and do a little work out. I have to at least try, right?