BACK HOME

Ihanaa olla kotona taas! Istun olohuoneessa ja nautin ensimmäisestä aamupuurosta pitkään aikaan ja kuuntelen Weekend festivaalin jumputusta. Olin tosiaan reissussa Kroatiassa kymmenen päivää kahden parhaan tyttökaverini kanssa. Kukaan meistä ei ollut koskaan käynyt Kroatiassa, mutta oltiin kuultu paljon hyvää kyseisestä maasta. Oltiin ensin Hvarin saarella yhdeksän päivää, jonka jälkeen mentiin vielä Splittiin yhdeksi yöksi, jotta päästäisiin nopeasti lentokentälle seuraavana aamuna. Voin jo alkuun todeta kuinka Kroatia yllätti odotukseni täysin. Lyhyesti: Kroatiassa on ihanan kirkasta turkoosia vettä, kauniita maisemia ja hyvää ruokaa. Kaikkialla oli todella siistiä ja vettä pystyi juoda suoraan kraanasta. Ainoa huono puoli oli se, että turisteja oli niin paljon, että lautat, bussit ja kaikki muutkin paikat olivat koko ajan aivan täynnä. Tosin oli hauska tutustua eri ihmisiin eri maista. Itse ainakin inspiroiduin monesta henkilöstä kenet tapasin Hvarissa. Lisää postauksia Kroatian matkasta ja vinkkejä matkustajalle Hvariin ja Splittiin tulossa pian. 

Caseapp arvonnan voittaja selviää huomenna, joten muistakaahan tsekkailla mailia ja blogia! Hyvää viikonloppua kaikille!

/It's good to be home! I'm sitting in my living room and enjoying my first morning porridge in a long time. I was in Croatia for ten days with my two best girlfriends. None of us had visited Croatia before but we had heard so much good about the country from our friends. First we went to Hvar island for nine days. It was truly paradise. After that we went to Split for one night so that it would be easy to get to the airport the next morning. I can honestly say that Croatia fully exceeded my expectations. In short, Croatia has beautiful turquoise water, lovely landscapes and good food which is a must for me. Everywhere was really clean and you could drink the tap water which was nice. The only downside of the trip was that there were so many tourists everywhere it was hard to get a ferry ticket or fit in a bus. It was really nice to meet people from all over the world and get inspired by them. More posts and tips for travelers on Hvar and Split coming later.

The winner of the Caseapp giveaway will be announced tomorrow so remember to check your email and my blog!  Have nice weekend loves!