SWEATER & ANKLE BOOTS

Photos by Juuli Rönkä


Sweater Bik Bok
Jeans (self ripped) Topshop
Shoes Zara
Bag Furla

Ensimmäisiä syksyisiä asuja viedään. Ulkona tosiaan tuntuu jo aivan syyskuulta, vaikka vielä on onneksi jonkin verran lämmin. Oon kyllä saanut jo kaivaa ulos nilkkurit ja villapaidat. Ihana päästä kääriytymään lämpimiin vaatteisiin, sytyttää kynttilöitä ja nauttia teestä illalla peiton alla. Syksy on ihanaa aikaa. Kaikki tuoksuu niin freesiltä, joka paikassa on väriä ja syysaurinko on vaan jotain niin piristävää. Syksyisin tulee uuden alun tunne ja tietyllä tavalla uusi into elämään. 

/First Autumn outfits are here. It really feels like September even though it is pretty warm still. It's been raining a lot and kind of grey the last few days. I have already taken my warm sweaters and ankle boots out of my closet for use. It's so lovely to be able to wrap in warm clothes, put some candles and enjoy a cup of tea under the blanket. Autumn is so nice. Everything smells so fresh and every place has so much color. Autumn always feels like a new beginning and in a way a new start to life.