LOVING RIGHT NOW-BENEFIT BROW MAKE UP

Jos saisit valita yhden meikin, millä joutuisit pärjäämään koko loppu elämän, mikä se olisi? Omalla kohdalla vastaus olisi ehdottomasti kulmakarvageeli. Sitä ilman en voi elää. Vaikka pidän muutaman kerran viikossa meikittömän päivän, kyllä se on pakko sutaista vähän geeliä kulmiin, etteivät ne eläisi omaa elämää koko päivän.  Benefitin kulmakarvageelit ovat ehdottomasti lempparini, kaikista merkeistä mitä olen aikaisemmin kokeillut. Varsinkin Benefitin uudet kulmameikit, 3D Browtones ja Gimme Brow yllättivät positiivisesti. Minulla oli aikaisemmin vanhempi Gimme Brow geeli ja tuntuu kuin tuote tosiaan olisi parantunut uusien ulkoasujen myötä. Molemmat tuotteet tuovat kulmiin tuuheutta, ovat vedenkestäviä ja korostavat omien kulmieni väriä. Käytän Benefitin kulmageeliä myös meikattujen kulmien päällä, viimeistelläkseni kulmakarva meikin. Kuvissa kuitenkin esillä meikitön naama ja luonnolliset kulmani.

/If you could choose one make up to use for the rest of your life, which one would you choose? I would definitely choose browgel. I can't live without it. Even though I have make up free days a few times in a week, I always put on my Benefit browgel.  Both of Benefits browgels are my favorite brow products and I like the browgels better than any other brand so far. Especially Benefits new brow products, Gimme Brow and 3D Browtones feel even better than the old Benefit brow products and I don't think it's just because of the enhanced outlook of the bottles. Both products make brows look fuller, are water proof and enhance the color of brows. I don't only use these products with a make up free look. I also like to use the products every time I do my brows. In the pictures I have a make up free face and natural brows. 

GIMME BROW

Gimme Brow kulmageeli on pienemmässä purkissa kuin 3D Browtones. Gimme Brown harja on pehmeä ja sillä saa kulmista tummemmat kuin 3D Browtonesilla. Kun haluan todella vahvat ja tummat kulmat käytän Gimme Browta. Minulla on käytössä sävy 5, joka on tummin sävy. Se piilottaa todella hyvin kulmieni "raot" ja korostaa kulmieni väriä. 

/Gimme Brow brow gel is in a smaller bottle than the 3D Browtones. The brush is soft and bushy. It makes my eyebrows really thick and fills in all the "gaps". When I want really strong brows I use Gimme Brow. It really gives the brows some volume. I use the shade 5 which is the darkest. 

BEFORE

AFTER

3D BROWTONES

3D Browtonesin harja on kova ja isompi kuin Gimme Brown. Minulla on sävy 4. 3D Browtonesilla saa luonnollisen sävyiset ja selkeästi eritellyt kulmat. Voi olla, että koska 3D Browtonesin sävy on vaaleampi kuin omistamani Gimme Brown, niin kulmista ei tule yhtä vahvat. Myös 3D:n kova harja ottaa vain kevyesti väriä toisin kuin Gimme Brown pehmeä harja, johon tulee enemmän väriä. 3D:n kovalla harjalla on helppo olla suttaamatta ja sillä saa siististi vedettyä väriä kulmille. 

/3D Browtones brush is hard and the bottle is bigger compared to Gimme Brow. I have the shade 4 which is medium/deep. 3D Browtones makes it really easy to get natural looking brows with a subtle enhanced shade. The 3D Browtones shade is a bit lighter than the Gimme Brow one which is maybe one of the reasons it doesn't make brows look as full. It's also really easy to apply without making a mess. 

BEFORE

AFTER