DENIM ON DENIM

Photos by Juuli Rönkä

Jeans Dr.Denim
Jacket (old) Topshop/Ragged Priest
Top Zara
Heels River Island
Bag Furla
Sunglasses Ray Ban

Pitkästä aikaan olin todella tyytyväinen mun asukuviin, kiitos Juulin. Tässä nyt kuvapläjäys koko asusta. Musta tuntuu, että aina kun en tykkää jostain trendistä niin hetken päästä olenkin ihan rakastunut siihen. Ihmiset, jotka tuntevat minut hyvin tietävät, että kaikki mitä aluksi vihaan päätyy loppujen lopuksi vaatekaappiini. Sama kävi taas denim on denim tyylin kanssa. Ennen en olisi voinut kuvitella yhdisteleväni farkkua farkun kanssa. Oikeat kengät jalkaan ja oon aivan super rakastunut koko farkku lookkiin. Olin alku päivästä Adidaksen Superstar lenkkareilla, joka jätti koko asun vähän tylsäksi. Korkokengät tekevät asukokonaisuuksista niin naisellisen ja hyvän näköisen väkisinkin. Mitä mieltä te olette, iskeekö farkun tuplaus lookki teihin? 
Ps. Ihanaa huomenna on perjantai!

/Here is the whole outfit post! I'm really happy with this outfit and the pictures I took with Juuli yesterday. I feel that every time there is a trend of some kind I first hate it and then later love it. My friends are so used to me buying clothes I used to hate. The same thing happened with this denim on denim style. I couldn't imagine myself wearing double denim but here we are and happy about it! I really believe that with the right shoes an outfit can be so much more. When looking at this outfit with those nude heels rather than Adidas Superstars that I first wore, this whole outfit just looks so much better. I actually feel like a grown ass woman, yass. 
Ps. Yay, it's Friday tomorrow!

INSTAGRAM:SELENAAMANDA
SNAPCHAT:SELENAMANDA