OOTD SNEEK PEEK

Ihanaa keskiviikko iltaa kaikille! Tässä muutamat vilkaisut tämän päivän asusta. Mun viikko onkin alkanut aika jännästi, nimittäin aloitin maanantaina uudessa työpaikassa. Viimiset pari päivää on kulunut aika arkisesti. Oon käynyt salilla, treffaillut kamuja ja ollut aika puhki töiden jälkeen. Sain eilen tuliaisiksi äidiltä kuvissa näkyvät Ray Banin aurinkolasit, jee! Käytiin tänään Juulin kanssa kuvailemassa muutamat asukuvat. Koko asukokonaisuus, yksityiskohdat ja isompi postaus tulossa huomenna. 

/Hi guys, hope your having a nice Wednesday night! Here are a few sneek peek photos of todays outfit. My week has actually started in a pretty exciting way, because I started my new job this Monday. I've been super tired after work and been living just really casually. I've been to the gym and hanged with my girls of course. I also got the ray Ban sunglasses in the pictures as a gift from my mom yesterday. I was so happy, yay! Today me and Juuli took a few outfit pictures. The whole post with the details, information and whole outfit will be up tomorrow.