WEEKEND AT THE SUMMER COTTAGE

Huhhu, menipä viikonloppu taas nopeasti! Lähdettiin perjantaina Allun kanssa ajelemaan Tampereelle päin Allun mökille, jossa en ollut koskaan ennen käynyt. Saatiin kuitenkin aikaiseksi tähän kesän loppuun lähteä viikonlopuksi kahdestaan pois kaupungin vilinästä. Voin jo alkuun myöntää, etten käy usein mökillä, joten pimeät metsät/järvet, syvä hiljaisuus ja jatkuvat hyttysten pistot eivät ole hirveän tuttua hommaa. Öisin sain jännittää karhuja tai muita metsän eläimiä. Oli kuitenkin ihanaa käydä puu-saunassa ja uimassa järvessä, nauttia luonnosta (päivän valossa) sekä paistaa muurinpohjalettuja iltanuotiolla. Keksittiin kaiken lisäksi uusi pariskunta harrastus ajan kuluksi, nimittäin kortin pelaaminen. Käytiin me myös kalastamassa, mutta eipä me muuta saatu kuin särkeä toisen perään. Kalastin viimeksi ala-aste ikäisenä, joten arvatkaa vaan kuka laittoi madot koukkuun ja irrotti kalat koukusta. Koko viikonlopun jälkeen voitiin molemmat todeta, että vaikka luonto on ihanaa ja mökkeily rentouttavaa, niin ollaan kyllä molemmat täysin kaupungin kasvatteja. Seuraavaa mökkireissua odotellessa... Onko teistä kukaan ollut mökillä tänä viikonloppuna? 

/This weekend went by so fast! Like every good Finn, Aleksi has a summer cottage where they occasionally go in the summer and on the weekends. Me and Aleksi drove to his summer cottage on Friday to have a nice get away weekend together. I haven't been there before so it was a new experience for me. I don't really go to in the middle of the forests to summer cottages very often so dark forests/lakes, the deep silent of nature and constantly getting bit by mosquitos isn't that familiar for me. At nights I kept waiting for bears or other animals to appear on the porch. So that didn't help me to sleep. However it was so nice to go to a old fashioned wood sauna, swim in the lake, enjoy the nature (at day time with sunlight) and fry pancakes in the grill outside. We also came up with a new hobby for us as a couple, playing cards. I really enjoyed it, especially when I won. We also went fishing which I haven't done since elementary school so you can guess who put the worms on the hook and took the fishes out of the hook. After the whole weekend when we were driving we both agreed it's nice to enjoy the nature and get away from everything but we both are city people. Until next time... Have any of you guys been at summer cottages this weekend?