FLOW FESTIVAL OUTFIT

Boyfriend jeans Top Shop
Bodysuit top Gina Tricot
Choker necklace Gina Tricot
Biker jacket Zara
Fluffy keychain Zara
Bag Mulberry
Shoes Vagabond

Kuvissa eilistä Flow festivaali asua. Onneksi eilen oli lämpimämpi kuin perjantaina ja aurinko tuli esiin aamuisesta ukkoskuurosta huolimatta. Oli ihana sää koko illan, muutamaa sadekuuroa lukuun ottamatta. Päätin kuitenkin laittaa eilen housut ja enemmän päälle kuin perjantaina. Onneksi ei tullut kylmä koko iltana ja pystyi nauttimaan festareista loppuun asti hyvillä mielin. Sunnuntaina tuntui muutenkin olevan vähemmän ihmisiä kuin perjantaina, joka oli todella mukavaa. Tänä vuonna Flow tuntui todella täydeltä ja välillä jopa ahdistavalta. Toivottavasti ensi vuonna olisi edes hiukan vähemmän ihmisiä. Kaiken kaikkiaan oli mahtava Flow ja varsinkin Sunnuntai oli ihana päivä. Meitä oli iso tyttöporukka, joka tosin porukan ison koon takia jatkuvasti hukkasi osan porukasta. Onneksi löydettiin toisemme loppujen lopuksi. Käytiin eilen katsomassa mm. J.Karjalaista, Andersson. Paak & The Free Nationals, Daughter ja tietenkin Sia. Aika kuluu niin nopeasti festareilla, joten en ehtinyt nähdä niin montaa artistia kuin olisin halunnut. Ensi vuonna uudestaan! Tämän viikonlopun jälkeen on hyvä päättää kesä ja hyväksyä, että syksy on tosiaan täällä. 

/This was my outfit for Flow festival yesterday. Sunday was a better day for me at the festival than Friday. It was warmer and I wasn't cold at all. It felt less crowded in the festival and I knew more artists in advance who were performing. We had a really big crew of girls and we got lost so many times while moving from one stage to another. Luckily we always found each other at some point. I had so much fun with my girls and made the best memories. Yesterday I saw J.Karjalainen, Anderson. Paak & The Free Nationals, Daughter and Sia. Time goes so fast in festivals and I didn't have time to get to know enough new artists but I had a lot of fun on Sunday and saw a lot of good gigs! Also it was really nice to see friends who I haven't seen in a long time. All in all it was a good Flow festival and I can't wait for next year. Now I'm ready to move on from summer and accept that autumn is basically here.