FLOW FESTIVAL

Tässä muutama räpsy Flow festareiden fiiliksistä. Kameraa en itse festarialueelle ottanut mukaan, joten kuvat ovat otettu ennen Flowta. Paitsi kuva hamppareista, joka otettiin iPhonella Flowssa. Nuo Street Gastron ranskalaiset olivat törkeen hyviä. ehkä jopa parhaat ranskikset mitä olen koskaan syönyt. Olen käynyt Flowssa jo muutaman vuonna aikaisemminkin ja se merkitsee ainakin omalla kohdalla kesän loppumista sekä kruunaa koko kesän. Tänä vuonna sen tosiaan huomasi säästä, joka oli todella kylmä. Syksy on selvästikin jo alkanut. Tällä kertaa Flowssa ei ole mun lemppariartisteja, joka oli pieni pettymys. Kävin kuitenkin eilen monella eri keikalla, joten tulipahan ainakin uusia musiikkikokemuksia. Jamie xx oli ehkä oma lemppari esiintyjä eiliseltä. Festareiden jälkeen olin aivan jäässä ja puhki koko päivästä. Eilisen festariasuun kuului musta mekko, maiharit, chocker kaulakoru, Mulberryn reppu ja farkkutakki. Tänään rentouttava välipäivä ja huomenna taas keikkailemaan! Huomenna pakko pukea enemmän päälle, ettei festarikokemus mene pieleen kylmyyden takia. Onko kukaan muu menossa Flowhun tänä viikonloppuna?

/Here are a few pic's of the beginning of Flow festival. I didn't have the camera inside with me in the festival area. The picture of the hamburgers was taken at Flow but with an iPhone. Those Street Gastro fries were seriously the best I have ever eaten. I have been in Flow for the past couple of years and for me it means the end of summer. This year I could really tell from the weather which was really cold. I guess Autumn is here. This time Flow didn't have any performers that I was really looking forward to but it's always nice to get new musical experiences. Jamie xx was my favorite of the day. After the festival I was really cold and tired of the whole day. My festival outfit included a black dress, Dr. martens, chocker necklace, Mulberry backpack and a denim jacket. Today I have a relaxing Saturday planned and tomorrow I have a festival day again. Sia is performing! I really have to put more clothes on so that I won't be cold. Is any of you going to Flow festival this weekend?