BABY BLUE DRESS

Moikka ihanat! Tässä pari kuvaa erään illan asustani Hvarissa. Olen melkein asunut kuvissa olevassa mekossa (joka on oikeastaan sortsipuku) tämän kesän. Ostin sen Kesäkuussa Barcelonasta. Korot ovat myös Zarasta. Nuo sandaalikorkkarit ovat olleet ehdottomasti yksi parhaista ostoksistani tänä kesänä. Ne ovat mukavat ja helppo käyttää tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Kaiken lisäksi ne sopivat kaikkien asuyhdistelmieni kanssa. Valitettavasti ehdin jo rikkoa toisen kengän koron, joten joudun viemään ne suutarille korjattavaksi. Myös vaaleansininen mekko oli yksi lemppari ostoksistani tänä kesänä. Se on varmaan söpöin mekko minkä omistan tällä hetkellä. Pidän erityisesti mekon pehmeän sinisestä väristä. Asukokonaisuuden kruunaamiseksi tein itselleni kaksi pientä lettiä molemmille puolille päätä. Tänä kesänä olen kokeillut monia eri kampauksia ja tämä on yksi vakkari kampauksistani. Huomenna alkaa Flow festivaalit jonne olen tänäkin vuonna menossa, joten täytyy alkaa suunnitella kampauksia. Festivaalit ovat täydellinen paikka kokeilla sähäkämpää lookkia hiuksissa. Saa nähdä mitä saan aikaiseksi. Onko kukaan teistä menossa Flowhun tänä viikonloppuna? 

/Hi guys! Just wanted to post this look I wore in Hvar one night. I've been almost living in that dress (which is actually a playsuit) this summer. I bought it from Zara in Barcelona in June. The heels are also from Zara. Those heels are probably one of my best buys because they are so comfortable and easy to wear with anything and everything. Unfortunately the other shoes heel is broken after our Croatia trip (no idea why, but it was one of our nights out) and I have to get it fixed. Also the dress/playsuit was one of my best buys this summer. I've been using it a lot and it's easy to wear anytime. It's probably my cutest dress. I especially love the soft blue color. I also made two little braids on both sides of my hair. I love making different hairstyles especially in the summer. Tomorrow it's Flow festival in Helsinki and like every year I'm going too. I have to come up with cool hairstyles for the days I'm there since festivals are a perfect place to try edgier looks. Can't wait for tomorrow! Are any of you going to Flow festival tomorrow?