ORANGE IS THE NEW BLACK

Playsuit Zara
Blazer Gina Tricot
Clutch Bershka
Heels DinSko
Earrings Gina Tricot

Tämä oranssi shortsiasu on ollut vakkari vaatteeni tänä kesänä. En ole aikaisemmin himoinnut mitään oranssia vaatetta, mutta tuo minun oli pakko saada. Ehdottomasti lempi kesävaatteeni tällä hetkellä.
Lauantaiaamuni on mennyt Ruissiin pakkailessa. Kohta suuntaan vielä iltavuoroon töihin ja sieltä lähdetään ajelemaan Ellan kanssa Turkuun päin illemmalla. Toivottavasti mahdutaan auton kanssa vielä leirintäalueelle. Huomista Years & Yearssin keikkaa odotellessa! Ihanaa viikonloppua kaikille! 

/My Saturday morning went while packing for Ruisrock music festival. I still have a shift today at work so me and Ella leave straight after that to Turku. Let's hope there is still room in the camping area for our car. I'm so excited about seeing Years & Years again tomorrow! Have nice weekend babes!