FAVORITE PRODUCTS

Haluan tutustuttaa teidän kolmeen tuotteeseen, jotka kuuluvat tällä hetkellä lemppari kosmetiikkaani. Olen ajatellut, että tekisin vähintään kerran kuukaudessa postauksen sen hetkisistä lempituotteistani. Tällä kertaa esittelyssä Kesäkuussa Barcelonasta ostetut kosmetiikkatuotteet. 
Ostin Marc Jacobsin genius gel super-charged meikkivoiteen ja perfecting coconut naama primerin Sephorasta Barcelonasta. Sain vielä Ritualsin suihkugeelin kaupan päälle. Olin uneksinut kyseisistä Marc Jacobsin meikkituotteista jo pitkään. Valitettavasti niitä ei Suomessa myydä (ainakaan omasta mielestäni), joten jouduin odottamaan matkaa ja että pääsen Sephoraan shoppailemaan. Olen todella tyytyväinen molempiin meikkituotteisiin. Meikkivoide on kevyt ja kosteuttava, joten se sopii normaalille/kuivalle iholleni. Kookos primer on myös ihana kosteuttava ja tekee ihosta sileän. Käytän molempia tuotteita aina yhdessä, jotta saan parhaan lopputuloksen. Itselläni tuotteet pysyvät iholla raikkaan näköisinä, vaikka koko yön juhlimisen jälkeen. Vaikka en ollut tutustunut Ritualsin tuotteisiin aikaisemmin, Sephorasta kaupanpäälle saamani suihkugeeli on ollut loistava luksus saippua. Olen todella tyytyväinen kyseiseen tuotteeseen, se tuoksuu ihanan pehmeälle ja käytän sitä päivittäin. En tiedä mitä teen, kun se loppuu... 

Psst... Klikkaa subscribe- tai follow-painiketta niin saat viestin uudesta postauksesta heti sähköpostiin tai Blogloviniin. :)

/These are my favorite products right now. I bought the Marc Jacobs genius gel super-charged foundation and perfecting coconut face primer from Sephora in Barcelona. I was lucky to get this Rituals shower gel on the house. I had dreamed of these Marc Jacob products for so long but because they are not sold in Finland I had to wait until I get to travel and go to Sephora. I'm really happy with both of these products. The foundation is light and moisturizing so it suits my normal/dry skin really well. Also the coconut face primer is moisturizing and makes my skin really smoother before I put on foundation. Rituals cosmetics were not familiar for me before I went to Barcelona this summer and saw their shop. I was so lucky to get this shower gel, it smells so good and I've used it every day since I came to Finland. It is one of my main products right now. I don't know what to do when it runs out... (We don't have Rituals here in Finland either.)

Psst... Click the subscribe or follow button to get a message to your e-mail or Bloglovin right away of new posts on my blog. :)