DENIM SHIRT DRESS

Denim Shirt Dress Zara
Boots Simmi Shoes
Bag Furla
Sunglasses Carolina Lemke

Jälleen kerran reisisaappaat pääsevät koristamaan asuani. Ostin kuvissa näkyvän farkkupaitamekon Barcelonasta kesäkuussa. Elin tuossa paidassa lähes kolme päivää kunnes oli pakko vaihtaa vaatteet. Se on niin helppo ja mukava päällä. Torstai alkaa olla pulkassa. Tämä päivä meni töissä puuhastellen. Nyt pähkäilen pitäisikö vielä käydä treenamassa salilla vai herkutella Netflixin parissa. 

/Once again my thigh high boots are a part of my outfit. I bought the denim shirt dress from Zara in Barcelona in June. I basically lived in that shirt for three days until I had to change my clothes. It's just so cozy and easy to wear. This Thursday is almost over. My day went at work. Now I'm thinking if I should go to the gym or eat some ice cream and binge-watch Netflix.