THEY SEE ME WALK

Shirt Bik Bok
Shorts Bik Bok
Bomber Jacket Bik Bok
Boots Simmi Shoes

Tänään blogissa tarjolla tämän päivän sekä perjantai-illan asua. Oltiin Juulin kanssa kuvailemassa tänään, vaikka yhdessä vaiheessa saatiinkin kaatosade ja ukkonen niskaan. Nuo saappaat ovat ehdottomasti lempikenkäni. Voisin keksiä miljoona eri asua miten käyttää niitä. Kesä on niin ihanaa aikaa, kun voi pukeutua tyylikkäästi todella helposti ja ilman koko vaatekaapin raivausta. 
Heinäkuu on alkanut hyvin. Olen ollut töissä ja hengaillut rakkaiden kamujen kanssa viime aikoina. Tänä viikonloppuna ajattelin suunnata Turkuun Ruisrockiin. Ajateltiin kuitenkin mennä vain sunnuntaiksi, jos säät sallii. Onko kukaan teistä menossa Ruissiin viikonloppuna?

/Todays outfit as well as my last Friday night outfit can be seen in the pictures above. Me and Juuli went to shoot some photos today. At one point it started to thunder and rain a lot so my hair is pretty messed up. Anyway, July has been good to me so far. Hope it has been good to you guys too. I have worked and just hanged out with friends lately. This weekend I'm thinking of going to Turku to Ruisrock music festival. We will only go for Sunday though.