CASEAPP GIVEAWAY

Ihanaa maanantaita kaikille! Tämä viikko potkaistaan alkuun Caseappin arvonnalla. Sain kuvissa näkyvän iPhone kuoren Caseappiltä viime viikolla. Caseapp on nettisivu, joka tarjoaa mahdollisuuden suunnitella omat kuoret esim. puhelimeen tai tietokoneelle.  Samsung ja iPhone puhelin kuorien lisäksi Caseappiltä saa tarrakuoria, jotka voi tuunata mielensä mukaan. Voit myös valita Caseappin sivuilta valmiita malleja molemmille kuorille. Valitsemistani kuorista näkyy hyvin tykästymiseni vaaleanpunaiseen sekä marmoriin. 

Joku teistä onnekkaista lukijoistani saa ilmaisen valitsemansa tai suunnitelmansa kuoren! Ollaksesi mukana arvonnassa sinun täytyy vain kommentoi vain nimesi ja sähköpostiosoitteesi tähän postaukseen sekä seurata blogiani (paina "follow" kohtaa bannerissa, joka ohjaa sinut bloglovinin sivuille). Aikaa osallistua tähän arvontaan on 5.8.2016 asti eli äkkiä kommenttia alle!!

Käykäähän kurkkaamassa myös Caseappin sivut tästä linkistä, www.caseapp.fi.

/Hi everyone! I received a cute case for my iPhone last week from Caseapp. With Caseapp you can choose your own pictures and customize your own case for your phone wheater it's a iPhone, Samsung or a computer, iPad etc. You can also choose from the designs on the Caseapps own website offers which I did with this cover I received. They have bunch of different designs to choose from. I have an an obsession on baby pink right now and I love marble covered everything so that explains my pick of the case design. 

Now one of you lucky readers will receive a case of your own design choice for free! All you have to do is comment in this post your name, email and follow my blog (click follow on the bar on top). You can participate in this giveaway only until 5.8.2016 so comment now and click follow! :)

Visit Caseapps site from this link www.caseapp.com or www.caseapp.fi if you're from Finland.