KYLIE LIPKIT-CANDY K

Pari viikkoa sitten siskoni yllätti minut Kylie Lipkit paketilla. Kaikille jotka eivät tiedä niin kyseiset huulimeikit ovat Kylie Jennerin kosmetiikka yrityksen tuotteitta. Ollaan siskon kanssa odoteltu pitkään, että päästään testaamaan näitä Kylien tuotteita, mutta niitä oli aikaisemmin vaikea saada käsiin suuren kysynnän vuoksi. 
Ensinnäkin saamani Lipkitin sävt oli Candy K. Candy K on malvan ja vaaleanpunaisen värin sekoitus. Omat huuleni ovat todella vaaleanpunaiset, joten kyseinen sävy on todella voimakas omilla huulillani. Ylemmässä huuli kuvassa näkyy, että olen laittanut nestemäistä huulipunaa todella kevyesti, jotta huulista ei tulisi liian tummat. Sävystä saa myös tummemman laittamalla enemmän huulipunaa, kuten alimmassa kuvassa näkyy.
Paketti, jossa tuotteet saapuivat oli todella söpö. Tykkään huulien kuvasta ja valuvasta huulipunasta. Myös huultenrajauskynä ja nestemäisen huulipunan purkki ovat söpöt. Huulipunan sivellin on todella pehmeä ja sillä on helppo laittaa väriä huuliin. Myös huulipunan tuoksu on aivan ihana. Aivan kuin laittaisin vaahtokarkkia huulille. 
Nestemäisen huulipunan koostumus on aika kuiva, niin kuin yleensäkkin matte sävyisten huulipunien. Laitan lähes aina päivän mittaa huulirasvaa, jotta huulet pysyisivät kosteina. Kuivat huulet tuntuvat todella epämukavilta. Huulirasva tosin pilaa matte lookin, joka huulipunan on tarkoitus tehdä. Ylemmässä huuli kuvassa olen laittanut huuliini huulirasvaa, joten ne näyttävät kiiltävimmiltä. Viimeisessä kuvassa näkyy huulipuna tummemmassa matte sävyssä. En pohjustaisi huulia meikkivoiteella, sillä se tekee huulista entistä kuivemmat. 
Kaiken kaikkiaan olin todella tyytyväinen näihin meikkeihin ja niiden hinta laatu suhteeseen. Samalla hinnalla saa huulten rajauskynän sekä huulipunan. Myös sävy sopii minulle todella hyvin. Jos olet suunitellut kokeilevasi Kylien Lipkittiä suosittelen ehdottomasti testailemaan!

/A while ago my sister surprised me with this Kylie Lipkit package. For anyone who doesn't know it's from Kylie Jenners cosmetic company. Me and my sister have been dying for to try these Kylie lip products. Now that I have tried the lipliner and matter liquid lipstick I can tell you guys my experiences with the products. 
First of all the shade is Candy K which is mostly a mauve and pinkish shade. My lips are really light pink so this shade was really powerful on my lips. In the first picture of my lips I have put the matte liquid lipstick as little as possible to get a lighter shade. In the bottom picture you can se the lip color in a darker shade as well as the matte effect.
About the packaging, I think it's really cute and I love the lips and grills theme with the dripping lipstick color. I love the outlook of the lipliner and liquid lipstick. The brush in the liquid lipstick is really soft and nice. Also the smell of the liquid lipstick is amazing. It's like applying marshmallow on my lips. 
The texture of the liquid lipstick is a bit dry, but thats almost always the case with the matte liquid lipsticks. I usually apply lip balm on top of the lipstick to make it feel better and not too dry. You can also apply lipgloss if you don't want that matte look or if it feels really dry. In the picture above of my lips I have applied some lip balm which makes the lips look glossy even though the lipstick makes your lips matte colored. You can see the matte effect and the darker shade in the last picture. I didn't apply foundation under the lipstick because it would make my lips even more dry. 
All in all I am very satisfied with the Kylie Lipkit and I feel they are worth the whole price since you get both lipliner and the liquid lipstick. The shade also works for me really well. If you're tempted to try Kylie Lipkit products I recommend that you definitely should!