ONECKLACE

Sain tällä viikolla postissa Ihanan kultakorun Onecklacelta. Onecklace on kansainvälinen koru valmistaja, joka tekee personoituja nimikilpi kaulakoruja. Itse tilasin ruusun kultaisen laatan, jossa on etukirjaimeni. Sivuilta voi tilata erilaisia nimikyltti kaulakoruja. Onecklace tarjoaa eri materiaali vaihtoehtoja korun valmistamiseen kuten hopea, kulta, Swarovski kristalleja ja paljon muuta. Voit itse räätälöidä mieleisen korun. Tämä on myös täydellinen lahja ystävälle tai siskolle. Kaikki korut ovat käsintehtyjä ja niissä käytetään laadukkaita materiaaleja. 

Onecklacen sivuille pääset klikkaamalla tätä linkkiä: www.onecklace.com

/This week I received such a lovely necklace from Onecklace. Onecklace is an international jewelry manufacturer that specializes in customized jewelry. The jewelry are inspired by customized nameplate pendants. I chose a rose gold plate with my initials. They have a variety of materials to choose from such as sterling silver, gold, Swarovski and many more. All pieces are handmade and use the highest quality materials. You can customize any kind of nameplated necklace you wish. It's also a perfect gift for a friend or sister. I really like how simple the necklace is I received and how easy it is to match it with my daily outfits and style. 

Go check Onecklace website out from this link: www.onecklace.com