R U I S R O C K OUTFIT 2 0 1 6

Dress Gina Tricot
Kimono Bik Bok
Choker Gina Tricot
Boots Dr. Martens
Bag Michael Kors

Esittelyssä Ruissi festariasua viime viikonlopulta. Olin tosiaan Ruississa sunnuntaina. Syy miksi halusin olla siellä ehdottomasti sunnuntaina oli tietenkin Years & Years. Se on vaan niin ihana bändi! Lähdettiin Ellan kanssa lauantaina ajamaan kohti Turkua heti töiden jälkeen illalla. Pääsin ensimmäistä kertaa kokemaan leirintä meininkiä, vaikka nukuttiinkin autossa. Raahasin jopa patjan auton takaboksin ja takapenkkien päälle, jonne rakennettiin oma leiripesä. 
Tykkään todella paljon boheemin ja rock tyylin sekoituksesta, varsinkin festariasuissa. Dr. Martens maiharini ovat täydelliset mihin tahansa festariasuun ja olen käyttänyt niitä lähes joka kesä festareilla. Tänä kesänä olen myös opetellut laittamaan tukkaani enemmän. Lempi hiuslookkini tänä kesänä on ehdottomasti ollut letti/ponnari hiustyyli. Lisäsin letteihin vielä Glitteristä saadut hopeiset hiuskorut. Myös choker kaulakorut ovat olleet suosiossani jo jonkin aikaa. Voisin käyttää chokeria ja korkeita bootseja lähes joka asun kanssa. Nyt alan katselemaan Netflixiä ja yritän mennä nukkumaan aikaisin, öitä!

/This past weekend I was in Turku for Ruisrock music festival. We were there actually only for Sunday because we wanted to see Years & Years. I love them so much I almost cried during their performance. 
Here is my festival outfit from this weekend at Ruisrock. We slept in a car, so I didn't even have a mirror to look at my outfit but I'm pretty satisfied with it. I love that bohemian meets rock festival look. My Dr. Martens were the perfect fit for the festival ground and they're also my favorite shoes. I use them from winter to summer. l've also started to do my hair a lot more this summer. I love this braid ponytail look. I also added some silver hair jewelry I got from Glitter a while ago. Also the choker necklace has been a favorite accessory of mine for some time now. I could pair any look with a choker and my thigh high boots probably. Now I'm going to watch Netflix and try to go to sleep early. Good night!